Pass

Çaycuma ilçesine bağlı Kışla köyü Muhtarı Hayrettin Ünlütürk, 2015-2016 öğretim yılının ikinci yarısı başlaması sebebi ile Köyde görev yapan Okul müdürü, Öğretmen, Hemşire ve Din görevlilerine oluşan memurları bir araya getirerek Yemek ikramında bulundu.

Muhtar Ünlütürk, Köyünde görev yapan memurları Kışla Köyü Değirmen özü Kültür merkezinde ağırlayarak Mangalda Tavuk, Köfte ve et ikramında bulundu.

Çaycuma’dan 6 kilometre mesafede bulunan Turizme açılması an meselesi güzelliklerle dolu olan Kışla Köyü, Bu dönem Muhtar seçilen Hayrettin Ünlütürk’ün katkıları ile daha da güzelleşeceğe benziyor. Tarihi dokunun her alanında hissedilen Kışla köyünde bulunan tarihi Değirmen ziyaretçi akınına uğruyor. Çayır Kışla arası ve devamında bulunan, Köyün ortasından geçen Kışla Deresinde çok yakında Rafting yapılacağını belirten Ünlütürk; “Kışla Köyümüz Tarihi ve doğa güzellikleri olarak Çaycuma’nın gözbebeğidir. Köyümüzde hala işleyen Değirmenimiz bölge den ziyaretçi akınına uğruyor. Doğa sporları ile de köyümüzün adını duyuracağız. Köyümüzde görev yapan Memurlarımızla birlikte güzel bir gün geçirdik. Ülkemizin birlik olmaya en çok ihtiyacı olan şu günlerde, Bizlerde Öğretmen, Din görevlileri, sağlık Ocağında çalışan Hemşire, Doktor kısacası tüm memurlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek ve yeni Eğitim ve Öğretim yılının ikinci yarısında güzel bir hazırladık Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Köyüme Hizmet eden herkesin hizmetkârıyım. Bizler her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Onlara destek çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni atanan öğretmen kardeşlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kışla Köyünde öğretmenlik görevini yapan öğretmenler, gördükleri ilginin karşısında çok memnun olduklarını söylediler.

Yöre halkının öğretmenlere büyük değer verdiğini belirten öğretmenler, Muhtar Ünlütürk’e teşekkür ettiler.

Verilen davetle birlikte büyük bir moral bulduklarını dile getiren Din Görevlileri, “Muhtarımızın Köyümüzde birlikte görev yaptığımız Memur arkadaşlarımızla bizleri buluşturması bizleri memnun etmiştir. Birlik ve beraberlikten güç doğacaktır. Muhtarımıza bu nazik davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3003
10.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın