Pass

Çaycuma'ya bağlı Karapınar Beldesinde işkur destekli çalışan kadınlar alt yapı çalışmalarına büyük destek verdiler

Türkiye İş Kurumu'nun Toplum Yararına Çalışma Projesi programları kapsamında Karapınar Belediyesine alınan kadın işçiler, harç makinası ile yapılan harçlarla çevre düzenlemeye ve alt yapıya büyük destek veriyorlar.

Kadınların erkekler kadar özveri ile çalıştıklarını belirten Karapınar Belediye başkanı Ahmet Aydın, “Karapınar Belediyemiz olumsuz hava şartları sebebi ile yol çalışmalarına kısa bir süre ara vermişti. İŞKUR tarafından bizlere verilen bayan elemanlarımızın ellerinden gelen bin bir marifetleri var. Bir kısmı yol kenarlarında diken açma temizliği yaparken, bir kısmı da yarım kalan yol kenarlarına beton dökme işine kazma kürek devam etmektedirler. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine Karapınar Belediye Başkanlığı adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3128
04.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın