Pass

 Karapınar Din görevlilerinden Gençlik Koordinasyon başkanı Ahmet Aydın tarafından ilçe merkezine gelen Gençlik heyeti Önce İlçe gençlik merkezini, ardından ilçe spor müdürlüğünü, ilçe müftülüğünü ve son olarak hastanede bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Karapınar Camii Gençleri ilk olarak Çaycuma Gençlik merkezi müdürü Şendoğan Kaya yı makamında ziyaret ederek kurum hakkında bilgi aldılar. Gençlik merkezi müdürü Şendoğan Kaya Karapınar’dan gelen Gençlere Gençlik merkezi hakkında bilgi verdi ayrıca ilçe gençlik merkezini gezdirdi.

Gençlik merkezi müdürü Kaya “Gençlerimizin kurumumuza ziyareti bizleri memnun etti. Başta Ahmet Aydın Hocam olmak üzere tüm gençlerimizi her zaman bekliyorum, bu kurumlar gençlerimiz için yapılmıştır. Gençlik merkezi adı üzerinde gençlerimizin huzur bulduğu bir merkezdir. Açacağımız kurslara davet ediyoruz.” dedi

Karapınar Gençlik Koordinasyon başkanı Ahmet Aydın İlçe Gençlik merkezinden sonra Gençlik Spor ilçe müdürü Erkan Arslan’ı ziyaret etti.

İlçe Gençlik Spor müdürü Erkan Arslan Karapınar’lı gençleri kapıda karşılayarak; “Bu tür yerler sizlerin hizmeti için vardır. Bizler buraların emanetçileriyiz esas sahipleri siz değerli gençlerdir. Bakanlığımız özellikle bu yıl gençler üzerine daha çok proje gerçekleştirmektedir. Tesislerimizden faydalanabilirsiniz. Spor Kardeşlik duygularını daha da artıracaktır. Dün olduğu gibi bugünde siz gençlerin yanındayız ”dedi.

Gençlerin sondan bir önceki durağı Çaycuma ilçe müftülüğüydü. Karapınar’lı Gençler İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ziyareti sırasında özellikle sabah namazı buluşmaları dikkat çekti.

Müftü Arcaklıoğlu; “ Sizlerle gurur duyuyorum, her geçen gün sayılarınız artıyor. Bölgeler arasında artık yarış başladı. Bu yarış Allah Aşkı, Namaz Aşkı, Peygamber Aşkı, Ecdad Aşkı… yarışı. Bu yarış Allah’a varış yarışı. Allah bu yarışın galibi sizleri kabul etsin inşallah. Allah bizleri İslam’ın Nurlu yolundan ayırmasın” dedi.

Son olarak Hasta ziyareti yapan Karapınar’lı Gençler; Hastaların maddiyattan ziyade, manevi destek beklediklerini ifade ederek, hastane ziyareti gerçekleştirdiklerini söylediler.

Hastalarımıza ve Yaşlılara dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan en değerli varlıklar olduğuna vurgu yapan Ahmet Aydın, “Genç nesiller olarak yaşlılara saygılı olmak, vefamızı göstermek minnet borcumuzdur. Yaşlılarımızı, Hastalarımızı bir ömür boyu hatırlamak dileği ile tüm Hastalarımıza Acil şifa diliyorum” dedi.

 

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3078
28.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın