Pass

Satırlarıma başlamadan söylemek isterim ki, belki pek çok şey yok yazılacak. Yaşanmamışlıklara adanacak binlerce satır var belki. Dostluklara edecek birkaç kelamımız olsun.

Bir insanın hayatına kaç mevsim sığar ki en fazla? Bir ömür kaç mevsimliktir? Ama dostlarla ömre sığacak mevsimler ziyadeleşmekte. Baharlara ayrı tatlar katıyor dostun varlığı. Kışlar dahi en güzel şekillerine bürünüyor dostun dokunuşuyla. İnsanın yüreğinde mevsimler açan dostluklar ne kadar da kıymetlidir değil mi? Bazen görüşmesen de dost olabiliyorsun. Gönül dostu gibi, Levent Çebi gibi, Peki kim bu Levent Çebi? Cevap Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın danışmanı. Levent Beyle, Cuma günleri attığı Hayırlı Cumalar! Mesajı ile tanıştık. Zonguldak Milletvekillerinin en büyük sıkıntılarından biridir, iyi ya da kötü danışmanı olmak.

Zonguldak olarak ağırlanmayı, güzel karşılanmayı isteriz. Özcan Ulupınar’ın dediği gibi Projesiz işleri çok severiz. Ben Mithat Gülşen’in Belediye başkanlığı döneminde köyden sadece çay içmek için gelenleri biliyorum. Güler yüz tatlı dil. İnsanlar çok basit şeylerden mutluluk duyar unutmayalım Ölümlü dünyada yaşıyoruz. Kimse Bulunduğu mevki Makama doğrudan gelmedi. Bulunduğumuz mevki makamlar geçicidir. Önemli olan O makamlarda iken İnsana değer verelim, kıymet bilelim bu noktada Sevgili Levent Çebi’yi kutluyorum.

Bir gün bir arkadaşım geldi Milletvekili ile görüşmek istediğini söyledi, Konu ne dedim. Özel dedi. Danışmanın numarasını verdim, konuyu Ona anlat seni görüştürsün dedim. İki gün sonra geldi Allah senden razı olsun Levent diye bir danışmanla görüştüm Milletvekiline gerek kalmadan işimi çözdü. Allah senden de Ondan da razı olsun dedi. Konu neymiş biliyor musunuz Sosyal güvencesi yokmuş fakat Ankara da tedavisi gerekiyormuş. Ne kadar basit bir konu, ama O vatandaş basit gibi görünen konunun çözümüyle duyduğu mutluluğu bana anlatırken ben duygulandım. Bana bu arkadaşa ne hediye edeyim diye sordu, bizim hediyemiz Manda yoğurdu biliyorsun dedim. Hediye de benden olsun dedim ve gönderdim. Kısa bir anı paylaşmak istedim. Gördünüz mü ne kadar küçük şeylerden mutluluk duyuyoruz. Sakın kimse kimseye tepeden bakmasın. Teşekkürler Levent Çebi. Allah(c.c.)da seni mutlu etsin. Manda Yoğurdu Borcum Olsun.

Dostluk bağımda açan gül. Kocaman bir sessizlik çoğu zaman yaşamlarımız. Çoğu zaman kimse birbirinin sesini bile duymaz. Yanımızda dediklerimiz kimi zaman çok uzaklarımızdadır. Ama dostun yüreği, bırakmaz insanı.

En güzel dosta dost olmak temennim ile...


Haber Okunma Sayısı : 2752
25.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın