Pass

Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun açmış oldu ‘Yağlı Boya Kurs Sergisi’nin Kültür ve Sanat Merkezinde yılsonu sergisi düzenlendi.

Sergiye, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, Çaycuma ADD Şube Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuray Toksöz, Ressam Figen Ramazanoğulları, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, “Yaklaşık 3 aylık süre içerisinde 368saat dilimi ders içerisinde kursiyerlerimizin hünerli çalışmalarını gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Eminim bundan sonra Figen hocamızla çalışmalarımızda daha güzel işler ortaya çıkaracağız. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Keçeli,” Biz Figen hanımın ve sizlerin sergisinde bulunmaya artık alıştık. Kurs zamanında sizlerin çalışmalarını gördüm. Kültür ve Sanat Merkezi’mize yakışan bir kurs oldu. İçerisini dopdolu bir hale getirdi. Hayat boyu öğrenmekteki kastımız” beşikten mezara kadar” eğitimdeki kastımız tamda bu. Yaşımız, unvanımız ve makamımız ne olursa olsun hayattan hale öğreneceğimiz ve kendimizi geliştireceğimiz çok büyük imkânlar var. Yeter ki kendimiz isteyelim. Hocamızdan dolayı Çaycuma olarak bizler ayrıca çok şanslıyız. Kendisinin hem ilçemizde olması hem de bu işi severek yapıyor olması bizler için büyük şans. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, daha güzel serilerde birlikte olmak dileğiyle” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yağlı Boya Kurs Sergisi’nde kurs gören 16 öğrenciye sertifikaları takdim edildi.

Serginin açılış kurdelesini, Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Halk Eğitim Müdürü Oktay Aksoy ve ADD Başkanı Şeref Köktürk tarafından kesildi.

16 öğrenci ile 3 ayda çok başarılı işlere imza attıklarını söyleyen Kurs hocası Ressam Figen Ramazanoğulları, “Öğrencilerim geldiklerinde çöp adam bile çizemiyorlardı. İlk üç hafta kursumuzda kara kalem çalışması yaptık. Sonra renk bilgisi almaları adına ve fırça tutmayı öğrenmeleri adına üç hafta guaj boyayla çalışmalar yapıldı. Ondan sonra yağlı boya çalışmasına geçtik. Zamanımız az olduğu için yağlı boyaya kısa sürede geçiş yaptık. Ama bu kısa zamanda bile güzel şeyler ortaya çıkardılar. Pazartesi yeni kursum başlıyor. Yine 16 öğrenci ile beraber güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergi bir hafta boyunca açık, sanatseverleri bekliyor.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2592
23.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın