Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli düzenlenen karne töreninde ilçeye bağlı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu ve Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Orta Okulu’ndaki öğrencilere karne dağıttı.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı 15 günlük karne tatili töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe şube müdürü Cengiz Yılmaz ve Karapınar Belediye başkanı Ahmet Aydın ile birlikte öğrencilere karne dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

Öğrencilere yakın ilgi gösteren Çaycuma Kaymakamı Keçeli, karne verdiği öğrencilerle bol bol da fotoğraf çekildi. Protokol üyeleri ile birlikte sınıfları ziyaret eden Kaymakam Keçeli, öğretmenlerden öğrencilerin son durumlarını öğrendikten sonra karnelerini verdi.

Öğrencilere karnelerini verirken tek tek notlarını da inceleyen Kaymakam Keçeli “2015-2016 eğitim sezonunun ilk yarısının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Eğitim bizim önceliğimizdir. Çok ciddi bir şekilde eğitimin her kademesini ele alıyoruz. Bütün personelimize teşekkür etmek istiyorum. Huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. İlçe genelinde Emniyet Müdürlüğü ve Jandarmayı okulların giriş ve çıkışlarında görevlendirdik. İş birliği içinde görevlerini en iyi şekilde yaptıklarına inanıyorum. Eğitim için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çaycuma’yı eğitimde marka kent yapmaya çalışıyoruz. Eğitim kampanyalarımıza destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Tatilde çok iyi dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin" dedi.

Keçeli Törene katılan velilere;” Veli olarak bu anlamda kırgınlık yaşayabilir ama hiçbir karne neticesi çocuklarımızdan daha değerli değildir. Çocuklarımıza düzenli çalışma sistematiğini öğretmemiz gerekiyor”  dedi.

Kaymakam Serkan Keçeli ile birlikte karne törenine katılan Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Karapınar Belediye başkanı Ahmet Aydın da öğrencilere karne verdi. Öğrencileri tek tek kutlayan Özdemir,15 günlük tatilin tadını çıkarmalarını ve dinlenmelerini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Özdemir, öğrencilere tatilde bol bol dinlenirken, derslerini de tamamen unutmamalarını tavsiye etti. Kaymakam Serkan Keçeli gibi Özdemir’de öğrencilere kitap okumalarını tavsiye ederken, velilere de tavsiyelerde bulundu. Özdemir, başarılı öğrencilerin veliler tarafından ödüllendirilmesinin teşvik olacağını söylerken, dersleri iyi olmayan öğrencilere de anlayışla yaklaşılması tavsiyelerinde bulundu.

Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir ile Karne Törenine katılan Karapınar Belediye başkanı Aydın; “Sevgili çocuklar bugün sizin için özel bir gün. Artık çalışma döneminden oyun dönemine giriyorsunuz. Sizler oyun çocuğusunuz. Çocuk, çocukluğunu yaşamalı. Öğretmenleriniz ve anne babalarınız size hayatta gerekli tüm donanımları vermeye çalışıyorlar. Şunu lütfen unutmayın ki hayatta sizi başarıya ancak çalışmak götürecektir ve bunu siz yapmalısınız. Bu ideali kendinize rehber edinirseniz göreceksiniz hem sizler hem de aileniz ve toplumumuz huzurlu olacaktır” dedi. Velilere de çağrıda bulunan Başkan Aydın, “Anne ve babalar olarak karne notuna göre öğrencilerinizi değerlendirmeyiniz. Öğrencilerin zayıfı olabilir ama bu notlar çalışarak düzeltilebilir. Aile bireyleri olarak çocuklarımıza karşı ilgi göstermemiz lazım” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2303
22.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın