Pass

Çaycuma merkeze bağlı Kışla Köyü’nde yer alan Değirmen özü Kültür merkezi sahasında, çevre düzenlemelerine devam ediyor. Sedir fidanlarının dikiminde Kışla köylüleri de bulundu.

Köy Muhtarı Hayrettin Ünlütürk  “Değirmen özü Kültür Merkezi bahçesine dikilen Sedir fidanı temini konusunda Orman işletmesine teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Önceki senelerde de böyle çalışmalar yapıldı. Biz o zaman da gelip yardımcı olmuştuk. Bu bizim için şereftir. Peygamber Efendimiz’ in hadisi ortada. Fidan dikmenin öneminden bu derece bahsederken bizim kenarda seyretmemiz doğru olmazdı. Köyümüzün gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaptığım bu görevi Allah rızası için yapmaya çalışıyorum. Köyümüz Çaycuma da Turizmin birinci köyü olacaktır. Tarihi dokuya önem veriyoruz. Köyümüze Her mevsim Yerli ve yabancı turist gelmektedir. Ayrıca bugün Köyümüze gelerek Kültür merkezimizi ziyaret eden, Ereğli müzesi den gelen Arkeolog Enver Göçen ve Ramazan Özdemir’e çok teşekkür ediyorum. Ereğli müzesinde görevli Arkeolog Enver Göçen ve Ramazan Özdemir günün anısına Değirmen özü kültür merkezi sahasına sedir ağacı dikilmesine katkı sağlamışlardır, Köyüm ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2733
21.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın