Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nu ziyaret ederek kurslarda ayrı ayrı incelemelerde bulundular.

Kurum içerisinde bulunan “Çocuk Bakım Elemanı” ve BAKKA projesi çerçevesinde İŞ-KUR işbirliği ile açılan “Şile Bezi Dokuma” kurslarını ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.

Kaymakam Keçeli, kursiyerlere; “Çocuk Bakım Elemanı Kursu” sonunda mesleki bir belge alacaklarını, bu belge sayesinde bazı kursiyerlerin çalışma hayatına atılacaklarını, çocuk bakımı ile ilgili bilgi sahibi olacaklarını, bilinçli annelerin ellerinde yetişen çocukların hem bedenen, hem ruhen sağlıklı bireyler olarak yetişeceklerini belirtti ve BAKKA projesi çerçevesinde İŞ-KUR işbirliği ile açılan “Şile Bezi Dokuma” kursunun dokuma tezgâhlarının en kısa sürede geleceğini, kadınlarımızın dokuma konusunda eğitileceğini bu eğitim sonunda Çaycuma’da Pelemet Bezi (Köy Bezi) dokumacılığın gelişeceğini, yapılan üretimle kadınlarımıza iş imkânı oluşacak” dedi.

Kaymakam Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Halk Eğitim Merkezi’ne BAKKA projesi kapsamında yeni alınan Dikiş makineleri hakkında Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu müdürü Oktay Aksoy’dan bilgi aldıktan sonra “Düz Dikiş Makineci” kursunu ziyaret ettiler. Kursiyerlerin ürettikleri ürünler hakkında bilgi alan Kaymakam Keçeli, kursiyerlere ürettikleri ürünleri döner sermaye kapsamında değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Daha sonra Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun Ahatlı Köyü’nde açmış olduğu “Kadın Giyim Modelistliği” kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet ettiler. Kursiyerlerin çalışmalarından oldukça memnun olan Kaymakam Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu müdürü Oktay Aksoy’a başarılar dilediler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2768
20.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın