Pass

Çaycuma’ya bağlı Çömlekçi Köyünde yaşayan 40 yaşındaki Hüdaverdi Vural, 1997 yılında cami inşaatında geçirdiği kaza sonucunda felç olarak tekerlekli sandalyeye mahkûm kaldı.

Bedensel engelli ve evli Hüdaverdi Vural, geçtiğimiz günlerde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'a  bir Twitter attı. Özürlülerin her fırsatta yanında olan ve özürlülerin seslerini her fırsatta her platformda dile getiren Özbakır, kendisine gönderilen Twitter’da  bedensel engelli vatandaşın  sorunlarını su şekilde anlattığını belirtti.

“Bedensel engelli işsiz ve evliyim.  Ortopedik engelli bireylerin iş bulması hiç kolay olmuyor ve sizden bu konuda yardım istiyorum. 40 yaşındayım 97 yılında camii inşaatında geçirdiğim kaza sonucunda omurilik felçlisi olarak kaldım ve tekerlekli sandalyede hayatımı idame ettiriyorum. 4 yıllık evliyim. Yüzde 84 ortopedik bedensel engelliyim. H sınıfı ehliyet ve bilgisayar operatörlüğü diplomam bulunuyor ve  Lise mezunuyum”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, kendisine gelen Twitter 'a duyarsız kalmayıp Danışmanı Levent Çebi'ye  talimat vererek  konuyu incelemesini ve  takipçisi olmasını istedi. Gerekli araştırmayı yapan Danışman Levent Çebi, Hüdaverdi Vural'ın söylediklerinin doğru olduğunu, Özbakır' a iletmesi üzerine, Özbakır tarafından aranan  Zonguldak İŞKUR Müdürü Gönül Demirsu'ya konuyu aktaran Özbakır, engelli vatandaşımızla zaman kaybetmeden  ilgilenmesini ve gelişmelerle ile ilgili kendisine bilgi aktarmasını  istedi. Bu görüşmenin üzerine 

Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Gönül Demirsu’da Çaycuma’ya bağlı Çömlekçi köyünde oturan Hüdaverdi Vural’ın evine giderek kendisiyle bir görüşme yaptı.

Demirsu, yaptığı görüşmenin ardından bir kaç gün içerisinde  kendisine  en uygun olan bir işe yerleştireceğini söyledi.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, ziyaret ettiği Vural ile yaptığı görüşmenin ardından “Gereken yapılacak” derken, bedensel engelli Hüdaverdi Vural, sorunuyla ilgilenen AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır ve evine kadar gelerek sorununa yardımcı olan Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Gönül Demirsu’ya ve kendisi ile irtibatı hiç kesmeyen Danışman Levent Çebi'ye  teşekkür etti.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2484
18.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın