Pass

Pehlivanlar mahallesi Camii İmam Hatibi Kurtuluş Akbaş 4-6 yaş gurubu öğrencilerini ziyaret ederek çocuklara çikolata ikram etti.

Akbaş; “Kelebeklerimizi ziyaret ettim. Onların neşesini görünce bende çok mutlu oldum. Evlatlarımızı Bu güzel mekânlara gönderen Ailelerini kutluyorum. Çocuklarımızı eğiten Şeyda Bozacı Hocamıza Teşekkür ediyorum. Allah (C.C.) yardımcıları olsun” dedi.

4-6 yaş gurubu öğretmeni Şeyda Bozacı; ”Çocuklarımıza normal eğitim dışında Dini Eğitim vererek, İslam’a bakış açılarını, Allah, Peygamber ve Kuran-I Kerim sevgisini aşılamak ve öğretmeye çalışıyoruz. Bunda bir nevide olsa faydalı olmuşsak ne mutlu bizlere.” diye konuştu.

Pehlivanlar Camii İmam Hatibi Kurtuluş Akbaş Çocuklara çikolata ikramı sonrası Hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2559
15.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın