Pass

Çaycuma İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Sabah Namazı buluşmalarından sonra şimdi de Akşam Köy gezilerine başladı.

Çaycuma ilçesine bağlı Kalaycıoğlu Köyüne giderek köy halkı ile sohbet edip din hizmetleriyle ilgili bilgi aldı. Kalaycıoğlu köyünde müftü beyin köy kahvesine girerek kahvede oturanlarla diyaloga girmesi vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Arcaklıoğlu; “Çaycuma-Kalaycıoğlu Köyümüzde çok güzel ve özel bir sohbet ortamımız oldu. Başta davet ederek bizleri onurlandıran Recep Kalaycıoğlu kardeşimiz, Muhtarımız Yalçın Kalaycıoğlu ve Din Gönüllümüz Mehmet Zoroğlu kardeşlerime, vefalı dostlar İzzet Turpçu ve Cihan Bilen ile tüm köy cemaatimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Köy Muhtarı Yalçın Kalaycıoğlu İlçe müftüsü Arcaklıoğlu’nun Ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek “Bir müftünün kahveye gelerek kendileri ile konuşup nasihat ettiğine şahit olduklarını, keşke daha önce de din adamları böyle yapsalardı da bizi uyarsalardı ve biz bu kadar ömrümüzü israf etmeseydik, İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Çaycuma’ya geldiğinden bu tarafa kendilerini takip etmekteyiz. Çok güzel işler yaptığını sosyal medya ve basından takip ediyoruz. Sabah namazı buluşmalarından sonra Akşam sohbetleri de bizleri çok memnun etti. Müftümüzün bu ziyaretleri Camilerimizin dolmasını sağlayacaktır. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hbaer: EKSPRES

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2576
15.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın