Pass

Çaycuma İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan lise öğrencilerine yönelik “Dini ve Milli Değerleriyle Yetişen Gençlik” Projesi liseli ve Yüksekokul öğrencilerin katıldığı birçok konferansta tanıtıldı. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından hazırlanan proje, “Gençlik ve Ahlaki Değerlerimiz” konulu konferansta tanıtıldı.  Çok sayıda öğretmen ve lise öğrencileri, Meslek yüksekokulu öğrencileri ile Din Görevlileri katıldı.

Konferansta konuşan Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “Bilim, teknoloji ve medyanın egemen olduğu dijital çağda kötü cereyanlara karşı en savunmasız ve tecrübesiz gençlerimizdir. Gençlerimize yönelik sosyal sorumluk adına yeni projeler geliştirme düşüncesi ile geçen yıldan beri alt yapısını kurmaya çalıştığımız bu projeyi tamamladık ve Fırsat buldukça açıklıyoruz..” Dünyaya egemen olan Batı kültürü, insanlığa kan ve gözyaşından başka bir şey vermedi. Gençlerimizin ellerinden tutularak onları yeniden kendi öz değerleri olan İslam kültürü ile tanıştırmak zorundayız. Onlar bizim kardeşlerimiz, büyük ailenin birer fertleridir. Hepimiz aynı geminin içerisinde yaşıyoruz. Gençlerimize Milli ve Manevi değerleri vermek, kendi medeniyet anlayışımızı onlara aktarmak bizim başlıca görevimizdir. Şu an dizi ve moda programları ile batıdan esen rüzgârlar değerlerimizin içini boşaltılıyor yerini batılı değerlerle dolduruyor.

2015 yılının Haziran ayından itibaren Yaz Kuran Kursları ile birlikte Merkez, Beldeler ve Köylerimizde ekim ayı başı itibariyle toplam 17 adet " 4 - 6 yaş grubu Kuran Kursunu " açmayı Rabbim nasip etti İlgili tüm kurum ve kuruluşlarımızla irtibata geçecek Çaycuma gençliğimize elimizden gelen desteği fazlasıyla vermeye çalışacağız. " Camii Gençlik Kollarımız " Din Gönüllüsü kardeşlerimizin rehberliğinde lider gençlerimizin de destekleri ile daha da güzel hizmetlere sebep olacaktır İnşallah...” dedi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2513
13.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın