Pass

Zonguldak Valiliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ve desteklenen çalışmada Zonguldak’tan 41 kişilik kafile kutsal topraklara gidecek. 

Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret eden heyet, Vali Ali Kaban ile görüştü. Bir firma tarafından da desteklenen projenin Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen projelerden birisi olması dikkat çekti. Çoğunluğu kadınların oluşturduğu heyetin Mekke ve Medine’de ziyaretlerde bulunacağını ifade eden İl Müftüsü Mürsel Öztürk, “Geçen sene 21 kişi göndermiştik. Bu sene görevliyle beraber 41 kişi gittik. Büyük bir arzu ile özellikle Kur’an Kurslarımıza devam eden hanım kardeşlerimizi gönderiyoruz. Biraz zorlandık. Çok daha fazla istek vardı. Atatürk Havalimanı’ndan bu kardeşlerimizi Medine’ye uğurlayacağız. Daha sonra Medine’de ihramlarını giyerek Mekke’ye geçecekler. Daha çok Mekke’de kalacaklar” dedi.

Vali Ali Kaban ise hayata geçen projenin önemine dikkat çekerek, “Geçen yıl kutsal topraklara gidip de bu yıl tekrar gitmek isteyenler olmuş. Hatta para biriktirmişler. Oralar özellikle değerli. Çünkü demek ki bu işte aşk ve şevk buldular ki kıt imkanlarıyla para biriktirmişler. Üstünü de biz buradan kattık. Sadece bu hadiseyle bitmiyor. Geçen yıl başlattığımız seri çalışmalar oldu. Bu çalışmaların neticeleri somut bir ürün olarak önümüze geliyor” şeklinde konuştu.
Umre’ye gidecek olan kafile arasında iki basın mensubu da bulunuyor.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2301
09.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın