Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı “TR81/15/YÖRESEL/0052 Çaycuma’da Katma Değeri Yüksek Ahşap Ürün Üretimi Projesi” kapsamında “Ahşap Hediyelik Eşya Yapımcısı” eğitimi önümüzdeki günlerde başlıyor. Kursa katılmak isteyenlerin 15 Ocak 2016’ya kadar müracaatları kabul edilecektir.  

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı baz alınarak verilecek olan eğitimler 5 ay sürecektir. Eğitim sonunda mesleki eğitim sınavı yapılacak ve başarılı olan kursiyerler MEB onaylı Mesleki Eğitim Sertifikası almaya hak kazanacaktır.

Proje kapsamında verilecek eğitimler ücretsiz olup kursiyerlerin eğitimi tamamlandıktan sonra üretimi yapılacak ürünlerin satışı ile ekonomik gelir elde etme imkânları olacaktır. Ayrıca kursu tamamlayanların edindikleri tecrübe ile iş sahibi olarak da hayata atılmaları mümkün olacaktır.  

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık yürütülmekte olan projenin önemini vurgulayarak; “Projemiz, bölgemizdeki orman ürünleri potansiyelini değerlendirecek, hem kadın hem de gençlerimizi ahşap hediyelik eşya yapımına ait eğitilmelerinin ardından bölgemiz ekonomisine katkıda bulunan ürünlerin imalatını sağlayacaktır. Kursumuza katılmak isteyenler de bir an önce bunun gerçekleşmesi konusunda istekli bir şekilde katılım göstereceklerdir.” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2489
07.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın