Pass

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol 2015 yılını Türkiye ve Dünya açısından değerlendirdi.

Başkan Erol; “2015 yılı Türkiye ve Dünya açısından tam bir kayıp yıl olmuştur. Türkiye, ülke olarak ne olursa olsun iktidarı elde tutmaya çalışan bir iktidarın seçim üzerine seçim ilan eden zihniyetinin esiri olmuştur. Türkiye 2015 yılını seçim ekonomisi ile heder etmiştir. Dış politika da ne yazık ki sınır komşusu olan fakat komşuluk ilişkileri çok zayıflamış bir ülke haline getirilmişizdir. Milli irade sözleri ile meydanlarda nara atanlar  % 10 seçim barajını kaldırın talepleri mevzu bahis olduğunda ise suspus olmaktadırlar. 1 Kasım seçimleri öncesi halkın önünde  “Mescid-i Aksa’ ya postalları ile girenler bizim dostumuz olmaz olamaz “ şeklinde nutuk atanların hükümet sözcüsü bugünlerde “İsrail Devleti ve halkı hiç kuşkusuz ki Türkiye’nin dostudur “  açıklamaları ile Siyonistleri bile şaşırtmaktadırlar. Maalesef gelinen nokta bu.

Son günlerde dikkatle takip ettiğimiz bir husus da şudur; Çaycuma Milli Eğitim Müdürlüğünün noel ve yılbaşı kutlaması yapılmaması konusunda yayınladığı duyarlılık mesajıdır. Bu mesaj ihtiva ettiği anlam itibariyle yerinde ve zamanında yapılmış bir harekettir. Bu mesaja eleştiri anlamında yapılmış tüm açıklamalar da ihtiva ettikleri anlam itibariyle yersiz ve zamansız yapılmıştır.

Yalnız zinanın kanun ile serbest bırakıldığı, domuz etinin kasaplık hayvan sınıfına kanun ile sokulduğu ve en mühim olanı ise BİR HRİSTİYAN BİRLİĞİ olan Avrupa Birliğine girme çabaları son sürat devam eden hatta Avrupa Birliği Bakanlığı kuran bir hükümet ile karşı karşıyayız. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzde bu hükümetin idaresinde olan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışmaktadır. Bu sebepten dolayıdır ki kendisini cesaretinden dolayı kutlar, çalışmalarını yakından takip ettiğimizi kamuoyuna bildiririz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2654
06.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın