Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gerçekleşmesi beklenen görüşmede teşvik konusunu gündeme getireceklerini ifade etti. 

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerden sonra yeniden TBMM’ye giren AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, seçim sürecinde sıklıkla bahsettiği teşvik konusunda üstün çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Teşvik konusundaki girişimlerinin milletvekilleri ve bakanlar nezdinde sürdüğünü aktaran Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ın teşvike ihtiyacı olduğunu hatırlattı. Özbakır, “Seçim sürecinde sıklıkla dile getirdiğimiz teşvik konusu var. Bu konuda şu ana kadar girişimlerimiz var. Hem milletvekili arkadaşlar hem de bakanlarımıza konuyu sıklıkla aktarıyoruz. Girişimlerimiz sürüyor. Bu hafta sonu Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile bir araya geleceğiz. Orada teşviki tekrar gündeme getireceğiz. Başbakanımıza anlatacağız. Teşvik konusu Zonguldak’ın en önemli konularından birisidir” diye konuştu.

Özbakır, önümüzdeki günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gerçekleşmesi beklenen görüşmede Türkiye Taşkömürü Kurumu başta olmak üzere Zonguldak’ın en önemli sorunlarını tekrar masaya yatırılacağını ifade etti. Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Zonguldak’ın sorunlarını en iyi şekilde takip ediyoruz. Halkımızın içi rahat olsun. Ankara’da Zonguldak için gerekli tüm girişimlerimiz sürüyor ” şeklinde konuştu.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2153
06.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın