Pass

İyisiyle kötüsüyle sevabıyla günahıyla koca bir yılı geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl karşılaştığımız birçok sıkıntı bu yeni gelen yıla taşınmaz umarım.

2015'de tüm kötülükler geride kalmıştır İnşallah. Yeni yıla 2016 yılına sorunsuz girmek isteği herkesin dileğidir. İyisi ile kötüsü ile geride bıraktığımız 2015 yılına güle güle yeni 2016 yılına hoş geldin diyoruz.

Allah'a şükürler olsun ki yeni yıla Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından Organize edilen Mekke'nin Fethi Anma günü programıyla girdik.

Yeni yıla Kar altında girdik, Bölgemiz kısmi felç geçirdi. Karayolları ve Belediyelerin bir kısmı yetersiz kaldı. Sosyal paylaşımlardan az çalıştık, çok çalıştık demeye gerek yok. Çaycuma olarak insanların büyük beklenti içinde olduklarını da düşünmüyorum.  Sonuçta buda bir doğal Afet.

Vatandaş şikâyet etmekten korkuyor, Belediye başkanına laf söylemek çok zor, hemen etrafında koruma çemberi oluşturuluyor. Yok, daha önceki çok mu çalışmış? Yok bu zamana kadar böyle kar yağmamış.

Bakın arkadaşlar bundan önceki çalışmadıysa sizin seçtiğiniz çalışsın. Bu zamana kadar kar yağmamışsa yağacak gibi önlemler alınsın. Nerede Meşhur Çay-bel? Neden bir Greyder almadı. Perşembenin Greyderi gelecek Çaycuma'nın yollarını açacak Oh ne ala. Perşembe büyük şehir oldu da biz mi kaçırdık. Helal olsun İsmail İnam'a, O da olmasa yanmışız. İsmail Başkanım Greyder fazlalığı varsa Perşembenin köyleri de sizi bekliyor.

Sabah işe gelirken esnafın biri siz ne iş yaparsınız? Bu ana yolu (yaya yolunu)biz mi temizleyeceğiz? Neden bunları yazmıyorsunuz, sizde mi korkuyorsunuz, diyen esnaflar la karşılaştım.                   

Esnaf” Bu hangi akla hizmet, Hadi kendi işyeri önlerimizi temizliyoruz bu nasıl bir anlayış! Her gün Belediye ye işyerlerimizin önüne koyduğumuz tezgâhların parasını alırken buralar belediye ye aitte, Kar temizlemesine gelince mi bize ait.

Yeter artık. Millet otopark yüzünden beldelere ilçe dışına çıkıyor, Bu zamana kadar bu kadar kar yağmamış olabilir, bu zaman öncesinde şimdiki Belediye başkanı da yoktu.” Diyerek tepkilerini dile getirmemizi söylediler.

Belediye personeli çok çalışmıştır, az çalışmıştır tartışmam.

Belediye başkanı vatandaşa izahını incitmeden yapacak, Hesap sorar gibi değil. Sevgili vatandaşlar bu bir doğal afettir, çalışmalar devam ediyor dese, kimse bir şey demez.

Halk eleştirecek. Eleştiriye açık olmak lazım.

Belediye çevresinde resim çekmeye korkar olduk, Belediye çalışanlarından, hatta arkadaşlarımdan bile altına ne yazacaksın diye soran var. Gelişecek diye beklediğimiz Çaycuma geri gitmesin.

Benim bu yazım birçok yerde paylaşılabilir, eleştirilebilir. Eleştirenlerde olacak buna da hazırım.

Şanzelize den daha da güzel olsun. Bu arada bu yazımı Şanzelize'de çektirdiğim fotoğrafımla paylaşmak istedim. (resim orijinaldir. Şanzelize'yi de iyi bilirim.) Fotoğrafı çeken Uğur Özmekik kardeşime de teşekkür ediyorum.

Karayolları sen de sınıfta kaldın. Ne o Bartın Çaycuma arası! Uykudan uyanın Güneydoğuda değiliz.

2016 yılında, herkesi mutlu bir yaşam, hayat standartları düzgün, kaliteli, huzurlu, güvenli bir yıl diliyorum. Nice yıllara…2016'da Çaycuma TV ve Ekspres'teyiz.


Haber Okunma Sayısı : 3786
05.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın