Pass

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Karakulak ve Çaycuma Havaalanı yönetimi milletvekillerine nezaket ziyaretinde bulundu. 

Merkezi Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde bulunan Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Karakulak, Çaycuma Havaalanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Emeç ve Çaycuma Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin TBMM’nde bölgeyi temsil eden iktidar ve muhalefet milletvekilleri makamlarında ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de mevcut havaalanının daha profesyonel hale getirilerek uluslararası ve şehirlerarası uçuşlara açılması için milletvekillerinden kendilerine destek vermeleri talebinde bulundu. Dört kişilik heyet ilk olarak AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret ederek yeniden Zonguldak’tan milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik ettiler ve Zonguldak Havaalanı konusunda kendilerine, yurtdışında yaşayan gurbetçilere ve bölge halkına yardımcı olmaları talebinde bulundular.

Heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulupınar”, Havaalanı bizim, gurbetçiler bizim ve bölge halkı bizim ne gerekiyorsa Ankara’dan her türlü desteği vermeye hazırız ve bundan emin olunuz” dedi.

Daha sonra AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır’ı makamlarında ziyaret eden dernek başkanı ve havaalanı yönetimi aynı dilek ve temennilerde bulunarak kendilerinden Çaycuma Havaalanının eksikleri konusunda yardım talebinde bulunuldu.

Ardından CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş,Şerafettin Turpçu ve CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya’yı ziyaret eden heyet, muhalefet milletvekillerinden de havaalanı konusunda yardımlarını esirgememeleri ricasında bulundu.

CHP’li milletvekilleri ise,”Bu işin iktidarı muhalefeti olmaz bölge bizim bölgemiz, gurbetçiler yine bizim dolayısıyla elimizden ne geliyorsa her türlü desteği vermeye hazırız bu yönde soru önergeleri vermeye hazırız” diye konuştular.

Düzenlenen ziyaretleri değerlendiren Avrupa Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Karakulak,”Havaalanı yönetimi ile birlikte bölge milletvekillerimize düzenlediğimiz ziyaretlerimiz çok olumlu geçti milletvekillerimize Çaycuma Havaalanının sorunlarını bir dosya halinde kendilerine ilettik ve bu dosya içerisinde yer alan Zonguldak Çaycuma Havalimanının gelişimi ve büyütülmesi için bir lobi oluşturulması, yapılacak eylem planı kapsamında işletici şirketin ve kamu birimlerinin neler yapması gerektiği konusunda ortak bir çalışma ya başlanması, Pistin Güneybatı istikametindeki arazi Filyos Vadi Projesi kapsamında kamulaştırılmış olup, pist uzatımı için 1000 M. Boyunda 400 M. Genişliğindeki arazinin Devlet Hava Meydanları İşletmesine tahsisi, pistin kuzeybatı istikametindeki emniyet sahası (stopway) oluşturulabilmesi için mülkiyet olan araziden 150x300 M’lik bölümün Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından kamulaştırılması konuları kendilerine sunduk ve konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Avrupa’da yüzlerce gurbetçimiz yaşıyor ve bu gurbetçilerimizin memleketlerine rahat gelebilmeleri için her türlü desteği gerek dernek yönetimi olarak ve gerekse havaalanı yönetimi olarak vermeye hazırız” diye konuştu.

Ziyaretlerin anısına milletvekillerine Dernek Başkanı Mehmet Karakulak tarafından üzerinde derneğin logosu olan birer kravat hediye edildi.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2319
03.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın