Pass

Çaycuma Gemiciler Mahallesi Gedikler Camii’ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş halı yardımında bulundu.

Gemiciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz’in girişimleri ile 1996 yılında yapılan mahalle camisinin ihtiyacı olan halılar yenilendi.

Mahalle sakinlerinin halı sıkıntısını kendisine dile getirdiklerini ifade eden Muhtar Deniz; “Bu konuda neler yapabileceğimizi düşündüm ve halı ihtiyacını karşılamak için söz verdim. Emekli Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile bir arkadaşlığımız bulunmaktadır. Valimiz emekli olmadan İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Topbaş’ı arayarak bize yardımcı olması konusunda ricada bulundu. Akabinde Allah razı olsun Sayın Topbaş ilk katlı camimizin halı ihtiyacı karşıladı. Bu konu için sekiz ay koşturdum ve sözümü yerine getirdim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden meclis kararı ile camimize temine dilen halıların döşeme işini bitirdik. Bu vesile ile camimize katkı sağlayan Edirne eski Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İşadamı Kadir Alagöz, AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, ve AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu ve ismini sayamadığım hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Camimiz inşallah bu yılda yine hayırseverlerin katkıları ile doğalgaza geçecek” diye konuştu.

Gedikler Camii İmamı Serkan Uslu da; “Hayır yapanlardan Allah razı olsun. Yeni halılarımızı sayesinde cemaatimiz daha rahat ibadetini yapacaktır ”dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2658
02.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın