Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Memur-Sen Zonguldak il Temsilciliğinde Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’le bir araya geldi.

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Zonguldakspor yararına bastırılan özel takvimlerden bir miktar alarak Zonguldakspora destekte bulundu.

Görüşmede Zonguldakspor’u ortaokul yıllarından beri takip ettiğini belirten Tunç; ” Zonguldakspor bizim sevdamızdır. Biz ortaokul öğrencilik yıllarımızdan beri bu takıma gönül vermişiz. Her zaman da diyoruz ki sadece kendini değil, kentini de düşünmeli insan. FB, GS, TS, BJK takımlar da bizim. Onları tutanlara elbette saygımız var. Ama kentimizin değerli insanlarına önemli de bir çağrımız var;

Eğer Zonguldak’ta nefes alıp veriyorsak, ya da dünyanın neresinde olursak olalım “Zonguldak benim memleketim” diyorsak o zaman bütün takımlardan önce “Zonguldaksporluyum” demeli ve bu takıma, bu kente sahip çıkmalıyız. Bizler her zaman olduğu gibi bundan sonra da Zonguldaksporumuzun ve değerli başkanımız sayın Süleyman Caner’in yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner de Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç’a her zamanki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Caner: ” Sayın Kenan Tunç, tam bir Zonguldak ve Zonguldakspor sevdalısı olarak her zaman bizim yanımızda olmuştur. Kendisine Zonguldakspora göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldaksporluyum diyen herkesi kulüp yararına bastırmış oldukları ve tanesi 20 TL’den satılan Zonguldakspor baskılı özel takvimlerden en az bir tane alarak Zonguldak Kömürspora destek olmaya davet etti.

Haber: TUNÇ MEDYA


Haber Okunma Sayısı : 2297
02.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın