Pass

Çaycuma’lı İş adamlarından Has Unlu Mamullerin sahibi Mehmet Köktürk’ün annesi Fatma Köktürk, uzun zamandır tedavi gördüğü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde 83 yaşında hayatını kaybetti.   

Merhume Köktürk’ün cenazesi Çaycuma Beyler Camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile şehir mezarlığına defnedildi.

Cenazeye, Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, ADD Çaycuma Şube Başkanı Şeref Köktürk, Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, daire müdürleri, çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3809
01.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın