Pass

Çaycuma Belediyesi tarafından yılbaşı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda canlı müzik etkinliği düzenlendi. Soğuk havaya rağmen gençler Dj Sinan Yıldız eşliğinde yeni yıla girdi.

Yeni yılın bitmesine dakikalar kala meydana gelen Çaycuma Belediye Başkanı; “Ülkemizin bir yerlerinde ateşler yanıyor. Büyük sorunlar var. Aslında buruk bir yılbaşı geçiriyoruz. Gençlerimiz ölüyor. Göçler var. İnsanlar yerlerinden yurtlarından edilmiş vaziyette. Dünyanın birçok yerinde çeşitli acılar yaşanıyor. Terör eylemleri oluyor. Evlatlarımız canlarını veriyorlar. Bizler Çaycuma’da daha rahat bir ortamdayız. Ama acıları da paylaşmalıyız. Olan bitene seyirci kalamayız. Sizlere hizmet edebilmek için iki yıla yakın bir zamandır görevdeyiz. Örnek bir şehir yaratıyoruz. Şeffaf belediyecilik örneği gösteriyoruz ve güzel hedeflere ulaşıyoruz. Çaycuma’yı huzurlu bir yere dönüştürmek için çok yollar kat ettik. Daha fazla yollar kat edeceğiz inşallah. Ben sizlere güveniyorum, sizlerde bana güveniyorsunuz. Karşılıklı bu güven sonsuza kadar devam edecek. Bakın Çaycuma’da şuan hava kirliliği var mı? Bir yıldır Çaycuma’nın havasını tertemiz yaptık. Duman yok. Çocuklarımız ve gençlerimiz pırıl, pırıl temiz havada yaşıyorlar. Çaycuma’yı geriye gidiş ortamından kültür ve bilim merkezi haline getireceğiz. Önümüzdeki yıl çok güzel projelerimiz var. Çaycuma’ya belediye kompleksi yapacağız. Güzel bir bina olacak. 2016 yılı için çok güzel projelerin müjdesini veriyorum. Şuana kadar yaptıklarımızdan çok fazlasını yapacağız. Sizlerin mutluluğu benim en büyük mutluluğumdur. Hepinizi çok seviyorum” dedi. Çaycuma Belediye Başkanı yeni yıla saniyeler kala gençlerle birlikte geri sayım yaparak yeni yılı karşıladı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2549
01.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın