Pass

 Sabah bir telefon sesiyle uyandım, Telefondaki ses arkadaşımdı, uyuyor musun dedi.

Sana cevap verdiğime göre uyandım dedim.

Gazeteleri okudun mu dedi, yok okumadım dedim, Nasıl okumazsın Mehmet Özdemir, Sözcü Gazetesi'nde dedi.

Sanki kötü yola düşmüş gibi anlatıyorsun kapat dedim.

Sözcü'ye düştüyse iyi bir gelişme diye düşündüm ve aynı düşündüğüm gibi sözcü gazetesinin birinci sayfasında Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, gazeteyi biraz inceledim hemen yanında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, biraz üzerinde enerji bakanı Berat Albayrak, biraz daha yukarıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan içimden cennete düşmüşsün Mehmet Özdemir dedim. Milyarlarca para harcasan Türkiye'nin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı'yla aynı sayfada olamazsın diye düşündüm.

Neden kınamışlar diye baktım, ilçe milli eğitim müdürü okullara yeni yıl kutlamalarının milli ve dini bakımdan sakıncaları ile ilgili bilgilendirmesi hususunda “gereğini önemle rica ederim” demiş.

İyi ki rica etmiş. Emretseymiş dünya medyasına düşerdin yâda Fox'ta portakalın, İsmail'in diline düşerdin, Allah korusun, salya sümük sabah sabah yerlerdi seni hocam.

İşte biz böyleyiz, seni bu sebepten dolayı kınamışlar. Peki daha bir hafta önce

Zonguldak'ımıza Şehit gelmedi mi?

Güneydoğuda okulları yakmadılar mı?

Güneydoğuda her gün Askerimiz, Polisimiz şehit düşmüyor mu?

Bunları, bu şerefsizleri kınamayacaksın, milli eğitim müdürü yılbaşı bizim değil, dinimize uygun değil kutlamamanızı rica ediyorum demiş bunu kınayacağız yok öyle…

Böyle bir ortamda, ülkenin bir tarafından savaş varken içinizden geliyorsa, hoplayın zıplayın.

Çaycuma'da kınanacak o kadar şey var ki en başta terör örgütünü destekleyen HDD'ye oy toplayanları biliyorum ben.

Kınasanıza bunları..!

Yâda bu haberleri servis eden, ya da ettirenler...

Biliyor musunuz? Milli Eğitimde neler yapıldığını;

Sadece bir iki şey söylemek isterim. Geçen sene 1200 öğrenciye, kıyafet ve bot verildi. Bu sene 5000 öğrenciye kıyafet ve bot veriliyor.

Son beş yılda yapılan yatırımın, 3 ayda yapılan miktarı 2,5 milyon lira. Çaycuma'da Milli Eğitim başarısını kıskanmayalım.

Güneş Balçık dinlemez. Helal Olsun Özdemir iyi ki o yazıyı okullara göndermişsin…


Haber Okunma Sayısı : 4646
31.12.2015



İlahi Özdemir bey...
Çok bravo doğrusu kış gününde biz dağdaki -sokaklardaki hayvanların soğuktan-açlıktan ölmelerine üzülürken doğuda 7 Haziran'a kadar kolkola girilen PKK lılarla sırf iktidar hırsı ile başlayan kirli savaşta sokaklarda dağlarda ölen insanlar için neden niçin sormadan üzülüyormuş gibi yapacaksınız.Asker-Polis ve sokalarda öldürülen küçük bebelerin ölümlerine üzülüyormuş gibi yapıp sanki yılbaşında insanların eğlenebilecek ceplerin para varmış gibi onuda gevur icadı demeye getirip ülke yönetimlerinde olanlarla aynı sayfalarda haber oldum diye de öğüneceksiniz.Bravo doğrusu bu haber sayesinde de eminim bin kusur odalı sarayda artık bir makam sahibi olursunuz..Sizin samimiyetsizliğiniz her konuda olduğu gibi de Allah'a olan inancınızda da samimiyetsizsiniz.Sizin gibiler halk ve yurt çıkarları değil bireysel çıkarları için kurtuluş savaşı zamanlarında olduğu gibi ozamanın gerici mollarını ki ile aynıdır.İngiliz sömürgesimi-fransız sömürgesimi dahi tartışmaları yaşarsınız yarın yurdumuz istila edildiğinde.Cumhuriyet değerlerine-gezide ölen çocuklara küfürler ederek saldıran sözde gazeteci sapık sizin gelmek istediğiniz mercideydi..Siz kemikle beslenin o kemikli ete ulaşabilmişti..Neden ve nasıl öldüğünüde sapık Üzmez gibi sonuçlara ulaşırsınız.Dindar bir aileden geliyorum ve Dinin son yıllarda ki kadar aşağılandığını hiç görmedim.İnsan sevgisinin neden olması gereğini siz bilirsiniz eğer gerçekten inanarak okudunuz sa Kuran-ı Kerim'i...bana kul hakkı ile gelmeyiniz-Allah'ın verdiği canı Allah alır-Komşusu aç iken Tok yatan bizden değildir. vb.bir çok öğretiyi alan zihniyet sadece insan ve tüm canlılara olan sevgisinden başka inancı olmayan beni bile DİN'i sömürenlere karşı DİN'i gerçekten doğru uygulanması için sizin gibilere karşı savaş'a teşfik ediyor..Savaş deyince sinsice öldürmekten söz etmiyorum o sinsilik sizlerin lügatında var.Bir öğretmen olarak sizin gibi Eğitim den yoksun insanları Emperyalist sistemin elinde oyuncak hale getirilen sistemin sayenizde de çılkını çıkardıklarını görmek torunlarımız adına bizi üzüyor.Cumhuriyetin değerlerini sizin gibi sümsükler-Kıçları zora geldimi saklanacak delik arayanlara bırakılacakmı sanıyorsunuz.Dağdan mobil mahkeme salonları kurarak PKK lıları indirenler kimler.vs.vs..Sırf yalakalık olsun diye yazıyı yazan gazeteci sanılan sözde KALEMŞOR efendi ile de o sözünü ettiği TV kanalında açık oturuma çıkmak isterim...Belki onu da danışman falan yaparlarda kemikten kurtulur..Yılmaz TURPCU/Matematik öğretmeni..

Kimden: Misafir | Zaman: 4.1.2016 01:36

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın