Pass

1997 yılından bu yana Sağlık Ocağı Hekimliği, Devlet Hastanesi Acil Hekimliği yaptıktan sonra, uzun bir süre başarıyla İlçe Sağlık Grup Başkanı ve Devlet Hastanesi Başhekimliği görevlerinde bulunan, bir süre Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği ABD ’da Asistan Hekim olarak çalışan Dr. Erol Ünal, 5 yıldır 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapmaktaydı. Yıl sonu itibari ile Aile Hekimliğinden, Zonguldak Aile Hekimliği Dernek Başkanlığı’ndan ve devlet memurluğundan ayrılarak özel bir iş yerinde İşyeri Hekimi olarak meslek hayatına devam edeceğini belirterek, İş arkadaşları ve dostlarına veda etti.

Dr. Erol Ünal’a plaket ve hediyeler takdim edildi. Önce mesai arkadaşı Dr. Hayri ÇETİN bir konuşma yaparak hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür etti. Daha sonra veda konuşması yapan Dr. Ünal “ Sizlerle çok güzel günleri beraber geçirdik. Bu gidiş benim meslek hayatımda yeni bir sayfa olacak, evim burada. Eşim Nilüfer ÜNAL Eczacı olarak hala Çaycuma’da hizmet vermeye devam edecek. Aslında sadece mesai arkadaşlığımız bitiyor, sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Benim eksiklerimi vefakarca kapatan arkadaşlarıma, meslektaşlarıma, özellikle de uzun yıllar birlikte çalıştığımız Hemşire Hatice Aydoğmuş’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz, ama özellikle Hatice Hemşire helal etsin. Eğer kırıp üzdüğüm varsa onlardan özür diler, hepinize, hastalarıma, dostlarıma, tüm Çaycuma halkına teşekkür ederim. Bu şartlarda Aile Hekimliği yapmak istemediğim için ayrılıyorum, hepsi bu. Tekrar görüşmek ümidiyle. Hoşçakalın’’ dedi.

Çaycuma’da görev yaptığı süre içerinde Başkanlığını yaptığı ZAHED derneğine ait Gazetesinin son sayısını Çaycuma Ekspres’te hazırlayan Ünal, “Gazete konusunda yine de arkadaşlarımıza yardımcı olabilirim, ihtiyaç duyulduğunda yanlarındayım. Ayrıca Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Miyanyedi’ye ve Ekspres Gazetesi Sayfa Editörü Fahriye Zeren’e teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 4620
30.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın