Pass

Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma ENSAR'ın Minik Muhacirlerine Kur'an harflerini öğrenmeleri dolayısı ile Tebrik belgeleri verdi.

İlçe müftüsü Arcaklıoğlu, “Her biri birbirinden değerli yavrularımızı ve onlara bu güzelliği yaşatan Öğreticilerimizi tebrik ediyorum.

Geleceğin imanlı nesillerini küçücük yaşlardan itibaren yetişmeye başlayan ENSAR Kur’an kurslarımız meyvelerini vermeye başladı. İlçemizde görev yapan Bayan öğreticilerimiz tarafından güzelliklerin oluşmasında göstermiş oldukları gayretleri ve samimi niyetinizin mükâfatını Rabbim İnşallah hem bu dünya hayatında, hem de ahiret hayatında versin.

Baharın Üç Tane Cemresi Vardır, Önce Havaya, Sonra Suya, En Son da Yere Düşer. Aşkın da üç Tane Cemresi Vardır; Önce Göze, Sonra Gönle, En Son da Ruha Düşer. Göze Düşerse Beğeni Olur Gönle Düşerse Aşk Olur, Ruha Düşerse Vazgeçilmezin Olur Sevgi Olur. Ruhumuza düşürdükleri sevgiden dolayı evlatlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2262
29.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın