Pass

Zonguldak Level Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Sönmez ve Kardiyoloji uzmanı Doç. Dr. Faik Mustafaoğlu Çaycuma’ya bağlı Dereli Köyüne giderek Vatandaşları Kalp krizlerine karşı uyardı.

Yeşiltepe mahallesi muhtarının davetlisi olarak Dereli köyüne gelen Başhekim Dr Ekrem Sönmez ve Kardiyoloji uzmanı Doç. Dr Faik Mustafaoğlu köyde düzenlediği sağlık taramasına katılıp vatandaşlara uyarıcı bilgiler verdi.

Köy halkına sağlıklı yaşam anlamında da tavsiyelerde bulunan Mustafaoğlu, "Bölgemizde kalp hastalıkları ciddi artış gösteriyor. İnsanların hayvansal yağlardan kaçınması, kırmızı et az tüketimine dikkat gösterilmesi, spor yapmaya ve düzenli beslenmeye özen gösterin" dedi

Level Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Sönmez” hastaların ayağına doktor götürüp sağlık taraması yaptıklarını ve Level Hastanesi hakkında bilgiler verdi. Bu çerçevede daha bir kaç köyde sağlık taraması yapmak istiyoruz, amacımız hem Hastanemizi tanıtmak ve köylerimizde hangi branş ihtiyacı var bunları tesbit etmek” dedi.

Haber: ESKPRES


Haber Okunma Sayısı : 3110
28.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın