Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi, Makedonya Turizm ve İşletme Üniversitesi ile İkili İşbirliği Anlaşması imzaladı. 

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ile Makedonya’nın Üsküp şehrindeki Turizm ve İşletme Üniversitesi (UTMS) arasında ikili işbirliği anlaşması imzalandı. BEÜ ve UTMS, işbirliği kapsamında akademik ve bilimsel eğitim ve araştırma çalışmaları gerçekleştirmeyi hedefliyor. Turizm ile iktisadi ve idari bilimler alanında Makedonya’nın önde gelen üniversitelerinden olan UTMS kalite güvencesi standartlarına büyük önem veren bir üniversite olarak biliniyor.

Turizm, İktisat, Girişimci İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Uluslararası Pazarlama Yönetimi Fakülteleri bulunan UTMS ile BEÜ arasında imzalanan işbirliği protokolü ile lisans ve lisansüstü düzeyinde öğrenci değişimleri, öğretim üyesi hareketliliği, ortak dersler ve programlar, projeler, kongre, sempozyumlar, çalıştay ve ziyaretlerin yanı sıra kütüphane materyalleri ve akademik yayınların paylaşımı da sağlanacak.

Makedonya Turizm ve İşletme Üniversitesi ile imza altına alınan protokol hakkında bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Bülent Ecevit Üniversitesinin uluslararasılaşmaya büyük önem verdiğini belirterek şunları söyledi:

“İmzaladığımız bu protokolde her iki üniversitenin de temel hedefi, geleceğin iş dünyasında ortaya çıkabilecek güçlüklerle başa çıkabilen niteliklere ve donanıma sahip, başarılı bireyler yetiştirmektir. Gerek akademisyenlerimiz gerekse öğrencilerimizin farklı ülkelerdeki üniversitelerle araştırma ve eğitim çalışmalarını her zaman destekliyoruz. UTMS ile imzaladığımız bu protokolün uluslararasılaşma çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca Üniversitemiz, Çin’in Pekin Dil ve Kültür Üniversitesi, Güney Kore’nin Ulusal Gyeongsang Üniversitesi, Arjantin’in Nacional Arturo Jauretche Üniversitesi, Brezilya’nın Rio Grande do Sol Üniversitesi ve Azerbaycan’ın Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmış bulunmaktadır. Bu beş üniversite ile anlaşmalar kısa sürede imzalanarak işbirliği anlaşması sayımız 18’e yükselecektir. Ben, katkılarından dolayı Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüze şükranlarımı sunuyorum.”

Makedonya Turizm ve İşletme Üniversitesi, Çaycuma Meslek Yüksekokulunun 12-16 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenleyeceği 3. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresine geniş kapsamlı katılım sağlayarak organizasyona destek veriyor.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2526
28.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın