Pass

Türkiye'yi ayağı kaldıran "işkenceci anne" görüntüleri ne vatandaşlardan yoğun tepki gelirken, bir tepkide Çaycuma’dan geldi.

Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’ nun Öğretmen eşi, Emine Bircan Arcaklıoğlu; “Bugün sabah çocuklarımı uyandırmak için yanlarına gidip yavaşça öptüm sonra, günlerdir aklımdan çıkmayan ÜVEY ANNE işkencesini düşündüm ..Yavrularımı o çocukların yerine koydum, dayanılmaz acıyı hissettim...Yüreğim sızlıyor hala....

Yapmayın ANNELER BABALAR.. Hemen BOŞANMAYA KALKIŞMAYIN.. Yavrularınıza sizden başka kimse sahip çıkmasın.. SABRETMEK evliliğin ve ANNE BABA olmanın değişmez kuralı unutmayın!! Seven insan, Sabretmeyi bilen insandır.. Sevgiyi, Saygıyı, Sabrı hayat düsturumuz yapalım... Mutlu olmak bizim elimizde aslında.. MUTLU YUVALAR KURALIM hiç bozmayalım.

Neye iman etti bilemeyiz ama gerçekten insan yoksunuymuş...Ben izledim izledikçe parçalandım.. Hayvan bile bunu yapamazken bu insan mı? Dedim... Annesi babası öğretmeni var mı diye sorguladım. Mutlaka o caniyi de büyütenler bu hale getirenler olmuştur.. Hepimiz kendimize bi pay çıkarmalıyız .. O büyük HATA bu toplumun, yani bizim...

Olayı ilk duyduğumuzda, görüntüler bana anlatıldığında, ben izlemek dahi istemedim. Çünkü gerçekten vahşi bir muamele. Bu geçen süreç içerisinde de bu olayı gerçekleştiren üvey anne yargılandı ve 46 yıl cezaya mahkûm oldu.  Evde iki çocuk var,  bu muameleye maruz kalan 5 yaşındaki erkek çocuğu. 7 yaşında da bir ablası var. Onlar için Dua edelim. İnsanlıktan nasibini almamış işkenceciye verilen ceza belki az, ama İnanıyorum ki her gün O çocuklar aklına geldikçe ölümü hissedecektir. Peygamber Efendimiz Çocukların başını okşamadan geçmezdi. Allah Peygamberimizin Çocuklara gösterdiği sevgiden nasip etsin” dedi.  

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2260
26.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın