Pass

2016 yılına sayılı günler kala açılışı gerçekleştirilen, içerisinde binlerce hediyelik eşyanın sergilendiği ‘Hoş Geldin 2016 Festivali’ ilk günde ziyaretçilerle doldu taştı. Festivalden elde edilecek gelirin bir kısmı engellilere, bir kısmı ise Çaycuma’nın Çömlekçi İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçları için bağışlanacak. 

Şişli Belediyesi ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Hoş Geldin 2016 Festivali’, Harbiye Askeri Müzesi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı. Takıdan elbiseye, oyuncaktan el işi ürünlere kadar binlerce ürününü sergilendiği festival, yılbaşında sevdikleri kişilere hediye almak isteyenlerin akınına uğradı.

GELİRİN BİR BÖLÜMÜ ENGELLİLERE BAĞIŞLANACAK
8 farklı yardım kuruluşunun iştirakiyle ‘Bir Çocuk Sevindir, Hayallerine Katkıda Bulun’ sloganıyla hayata geçirilen ‘Hoş Geldin 2016 Festivali’nden elde edilecek gelirin bir kısmı ihtiyaç sahibi çocuklara ve engelli çocuklara bağışlanacak.

“AMAÇ SADECE HEDİYE ALMAK DEĞİL”
Festivali ziyaret ederek stantları gezen Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Esra Bozyazı Dalyan, etkinliğin yardım boyutuna dikkat çekerek, “Bu sene farklı bir şey düşündük. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine sağlamak istedik. Sadece hediye almak burada amaç değil. Festivalimiz üç gün devam edecek. Mesela Zonguldak’tan katılan derneğimiz, engelli derneklerimiz var. Bunların temel amaçlarından biri engelliler için destek sağlamak. Ayrıca Çaycuma’da bir ilköğretim okulumuz belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı’yla o okulumuza destek olmak. Burada yapılan her alışveriş aynı zamanda bir çocuğun ihtiyacını sağlayacaktır. Bundan dolayı bütün vatandaşlarımızı  25-26-27 Aralık tarihlerinde Harbiye Askeri Müzesi’nde gerçekleştirdiğimiz Hoş geldin 2016 Festivali'ne davet ediyorum” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR FESTİVALE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Festivalde alışveriş yapmaya gelen Solmaz Yavuz, “Engellilere yardımcı olmak için hoşuma giden bir şeyler aldım. Çok başarılı şeyler var çocuklarıma ve torunlarıma da aldım” dedi.

Şişli Engelli Aileleri Derneği Başkanı Alev Yorgancı ise, “Hem satıyoruz hem beğendiklerimizi alıyoruz. Satışlardan elde edilecek gelirle tekerlekli sandalye hasta bezi gibi destekleri sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

ÇÖMLEKÇİ İLKOKULU’NUN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Hoş Geldin 2016 Festivali’nden elde edilecek gelirin bir bölümü ise Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki bir köy okulunun ihtiyaçları için kullanılacak.

Zonguldak Dernekler Federasyonu'nu temsilen festivale katılan Gurbet Altay, “23 dernek adına buradayız. Burada satılan gelirle beraber Çaycuma’nın Çömlekçi İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sosyal proje olarak buradayız. 23 derneğin özverisiyle ürünler toplandı. Onları da burada satarak Zonguldak’taki çocuklarımızı sevindirmiş olacağız” dedi.

Haber: İHA

 


Haber Okunma Sayısı : 2362
25.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın