Pass

Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılay’ı ‘Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı’ projesi kapsamında Türkiye genelinde 500 pilot okul belirlendi. Bu pilot okullardan biri olan Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi’nde velilere ve halka yönelik kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe çok sayıda öğrenci velileri yanı sıra, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, Kent Konseyi Emekliler ve yaşlılar Meclisi Başkanı Erol Ünlü, Türk Kızılay Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik, TSO Fen Lisesi Müdürü Recep Islak, sağlık eğitim personelleri, jandarma personelleri ve öğretmenler kan bağışında destek verdi.

Türk Kızılay’ı Çaycuma Şubesi Başkanı Nilgün Çelik, katılımın yüksek olduğu etkinlik için; “ ‘Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı’ projesine destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Recep Islak ise, Türk Kızılay’ın düzenlediği bu projede okulumuzun da arasında bulunması bizleri onurlandırdı. Katılımın yüksek olması için elimizden gelen çabayı gösterdik. Kan bağışına katılan ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk” Bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir, düşüncesiyle hareket edip bu tür projeleri desteklemeliyiz, projede emeği olan Kent konseyi yürütme kurulumuzda görevli Çaycuma Türk Kızılay başkanı Nilgün Çelik, TSO Fen Lisesi Müdürü Recep Islak ve müdür yardımcısı Nusret Çetin’ teşekkür ederim” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2710
25.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın