Pass

 Kurumlar arasındaki sosyal kültürel ve iletişimin daha üst düzeyde olmasını sağlamak amacı ile Arena Halı Sahada “2015 Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası” 16 takımın katılımı ile başlayan Turnuvanın Şampiyonu Halk Eğitim oldu.

Kasım ayında başlayıp 16 takımın mücadele ettiği turnuvada geçtiğimiz günlerde çeyrek final ve yarı final karşılaşmaları yapıldı. Yapılan karşılaşmalar sonunda Finalde karşılaşan Halk Eğitim ve Taşçılı Köyü Orta Okulu maçını Penaltı atışları sonunda kazanan Halk eğitim bu senenin Şampiyonu oldu.

Final müsabakası çok çekişmeli başladı Taşçılı O.O maça daha istekli ve daha baskılı başladı bunun sonucunda ilk yarıyı 2-0 gibi net bir skorla tamamladı. Zaman zaman sert müdahaleler oldu ancak sporcular yine de centilmenlik dışı hareketlerden kaçındılar. İkinci yarıya iyi başlayan Halk Eğitim takımı oyunda dengeyi sağladı ve buda skora yansıdı. Müsabaka normal süresi 2-2 sona erdi. Penaltı atışları sonucunda Halk Eğitim takımı 5-4 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Kupa Töreninde konuşma yapan Çaycuma ilçe Spor müdürü Erkan Arslan “Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, Başta Sayın Kaymakamımız Serkan Keçeli’ye, Milli eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir’e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Eğitim müdürü Oktay Aksoy Takımımızın Başarısından dolayı tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Gelenek haline gelen Kaymakamlık Turnuvasında Şampiyon olmak ve Kupamızı Kaymakamımızın elinden almak bizleri gururlandırdı. Bizlere bu onuru yaşatan Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Final de Halk Eğitimle Karşılaşan Taşçılı Köyü muhtarı Şahin Keserci, “Sporun Kardeşlik amacı ile yapıldığını biliyorum Taşçılı Köyü olarak çok güzel kardeşlikler dostluklar edindik, penaltılarda kaybettiğimiz maçta kazancımız Dostluk oldu” dedi.

Maç sonunda kupa töreni gerçekleştirildi. Maçları Yöneten Hakemlere şiltlerini ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Turnuvanın Gol kralına kupasını ilçe tarım müdürü Coşkun Ulutaş, turnuvanın en iyi kalecisine kupasını ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Özdemir, Turnuvanın en centilmen takımı Gençlerbirliği’ne kupasını il Gençlik spor müdürü Ahmet Karayılmaz verdi.

Turnuvada 3. Çınar Halı spor ’un kupasını Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu tarafından verildi. Turnuvayı 2.likle bitiren Taşçılı Orta Okulu Spor ‘un kupasını Çaycuma Belediye başkanı verdi. Turnuvanın şampiyonu Halk Eğitim Spor ‘un kupasını ilçe Kaymakamımız Serkan Keçeli verdi. Kaymakam Keçeli, her iki takımı da kutladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3140
24.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın