Pass

Zonguldak Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şenol Çakar geçtiğimiz hafta bölgede mandacılığın geliştirilmesi için yapılan çalışmalara destek veren ve seminerlere katılanlara teşekkür etti.

Çakar; “Zonguldak ilinde işsizliğe ve göçe çare olabilecek kültürel, tarihi, sosyal, ekonomik yönleri olan ve bölgede kaybolmaya yüz tutmuş mandacılığın ve ürünlerinin yeniden dolaşımda olması ve yaşatılması için Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik başkanlığında yapılan çalışmalar bizlere rehber ve yol gösterici olmuş, yeniden meşhur manda yoğurdunun haklı ününe kavuşması ve tüketicilerin bulabileceği noktalara ulaştırabilesi için yetiştiricilerimiz ve veterinerlerimizle çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmaları Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteklemiş ve bölgemizde yeniden farkındalık oluşmasına destek olmuştur.

Yapılan çalışmalarımızda dünyaca tanınan bilinen ve Türkiye’de yetişen değerli konuklarımız iştirak etmiştir. Bu projelerin yapılması uygulanması esnafında bizden katkılarını esirgemeyen BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu, Vali Ali Kaban, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ve personeli, Çaycuma Kaymakam Serkan Keçeli, Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik ve seminerimize katılan İstanbul Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sezai Ural, Gıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Çaycuma İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Zonguldak Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şenol Çakar, Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Zonguldak Kanatlı Hayvan Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Zonguldak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Murat Çarşanbalı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Zonguldak Diyabet ve Diyaliz Hastaları Derneği Genel Başkanı Çetin Terzioğlu, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Bartın Manda Birliği Başkanı Hasan Gül, Çaycuma Kent Konseyi Emekliler ve Yaşlılar Meclisi Başkanı Erol Ünlü’ye ve üç gün ilçemizde kalarak üreticilere destek veren Prof. Dr. M. İhsan Sosyal’a teşekkür ü borç biliriz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2202
23.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın