Pass

Uzun süre Zonguldak'ta tedavi gördükten sonra hastaneden eve gelen Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Siyami Akçaalan’ın Annesi Hacer Akçaalan dün evde yaşamını yitirdi. AK Parti Çaycuma İl Genel Meclis Üyesi Siyami Akçaalan'ın Annesi, Hacer Akçaalan gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir Devlet Hastanesinde tedavi gören AK Parti Çaycuma İl Genel Meclisi Üyesi Siyami Akçaalan'ın Annesi, Hacer Akçaalan, Ahatlı Köyündeki evinde hayatını kaybetmişti. Evin önünde okunan Kur’an-ı kerim den sonra Cenaze Ahatlı Merkez Camisi'ne getirildi. Öğle namazına müteakip Çaycuma Müftüsü Arcaklıoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından naaş, gözyaşları arasında Ahatlı köyü aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, Çaycuma Kaymakamı, Serkan Keçeli, Özel idare genel sekreteri Recep Demirtaş, İl Gençlik Spor müdürü Ahmet Karayılmaz, Bir önceki dönem Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Belediye başkanı, İlçe Milli Eğitim Mehmet Özdemir, İlçe gençlik müdürü Şendoğan Kaya, Öğretmen evi müdürü Gürbüz Kurnaz, İl Milli Eğitim şube müdürleri Ercan Kahya, Dursun Şen, Arslan Derin, Bayram Güneş, Esnaf odası başkanı Hayri Kandemir, Emekliler cemiyeti başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Şükrü Güner, Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal, Bakacakkadı Belediye başkanı Sezgin Özdemir, Nebioğlu belediye başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma Belediyesi Meclis üyeleri, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, bir önceki dönem İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, birçok sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3122
16.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın