Pass

12 yaşından buyana gözlük kullanan inşaat işçisi Gürel Uzunçelebi, gözlükten kurtulmak için yattığı ameliyat masasında iki gözünü de kaybetti. Uluköyü’nde ikamet eden 38 yaşında evli 2 çocuk babası Gürsel Uzunçelebi, gözlerini geri kazanmak için 3 kez daha ameliyat oldu.

Yaşadıklarından dolayı psikolojik problemler yaşadığını söyleyen Uzunçelebi, “Ben 12 yaşımdan buyana bu hastalıkla mücadele etmekteyim. 28 derece gözlük kullandım. Hastalığım gittikçe ilerledi. İstanbul’da özel hastaneye gittim ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce Çaycuma Devlet Hastanesinde görev yapan göz doktoru Yücel Cengiz bana ameliyat olmamam gerektiğini söylemişti. Ben kendi kafama göre gözlüklerden kurtulurum düşüncesiyle, ameliyat oldum. Ben Yücel hocamı dinlemedim. Çok pişmanım. Ben yandım kimse yanmasın. Yücel hocamın bana defalarca ameliyat olma gözünü kaybedersin demesine rağmen ben kendi kafama göre İstanbul’a gittim ameliyat oldum.       Ameliyattan sonra iki gözümü kaybettim. Buda yetmezmiş gibi gözlerimi kaybedince psikolojim bozuldu, psikolojik destek aldım. Son umut olarak tekrar Yücel hocamın yanına gittim. O beni tekrar yönlendirdi, yeniden gözlerimden ameliyat oldum. Şuan gözlerim yeniden görme yeteneği kazandı eskisinden iyi. Ama çalışamıyorum. Eşimin eline bakıyorum” diye konuştu.

Yücel Cengiz, Uzunçelebi’nin 3 sene önce geldiğinde durumunu anlattığını söyleyerek, “Ameliyatının riskli olduğunu hatta kör olabileceğini de söyledim. Fakat arkadaşımız beni dinlemedi. Ben kendisinin bu şekilde olacağını tahmin etmiştim. Bu saatten sonra yapılacak tek şey hastayı yakın takibe alarak kontrollerini ben yapacağım. Her ameliyatta risk vardır. Bu ameliyata gözlük atma ameliyatı deniliyor. Bu ameliyatı olmak isteyen hastaların iki kere düşünüp doğru karar vermeleri gerekiyor” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3731
15.12.2015



yücel cengiz hocam bir dahi (ancak akrepler yakasini biraksada millet istifade etsin allah onu kötü insanlarin şerrinden korusun)
Akrepler yücel hocanin yakasini biraksada millet istifade etse allah yardimcisi olsun.

Kimden: Misafir | Zaman: 16.12.2015 01:20

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın