Pass

Türk Halk Müziği sanatçısı, söz yazarı, türkücü ve sunucu Şevket Doğan,  Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ederek, Karapınar Beldesindeki güzel çalışmalar nedeniyle Başkan Aydın’a teşekkürlerini ileterek Pazar Akşamları Kendisinin hazırlayıp sunduğu Şevket Doğan Show programına davet etmişti. Bunun üzerine Karapınar Belediye başkanı Ahmet Aydın Beldesinde yaşayan insanları Vizyon Türk TV de yayınlanan Şevket Doğan Show programına götürdü.

Türkiye’de popüler sanatçılar arasında yerini alan ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Bölgemiz sanatçılarından Şevket Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Aydın ile Belde Halkını programında ağırladı.

Program konuğu olarak sahnede yerini alan Aydın program sonrası şöyle konuştu, Aydın;’’ Karapınar Beldesi yerel ve ulusal basın organlarının yanında televizyon kanallarının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Vizyon Türk televizyonu Karapınar’a gelerek hem beldenin genel tanıtımını hem de Belde halkını programına davet etti. Uydu üzerinden tüm Türkiye ve birçok Avrupa ülkesine yayın yapan Vizyon Türk televizyonunda yayınlanan Şevket Doğan Show programı Karapınar’a gelerek çekimler yapmıştı, daha sonra Konuk olarak katıldığımız programda bizleri en güzel şekilde ağırlayan Beldemiz adına gerek yurt içi gerekse yurtdışında yaşayan hemşerilerimize güzel mesajlar vermemizi sağlayan Vizyon Türk ‘ün program yapımcılarından, Bölgemiz sanatçılarından Şevket Doğan’a Teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Müziği sanatçısı, ve sunucu Şevket Doğan; “Karapınar Halkını burada ağılamaktan mutluluk duydum. Topraklarım gelmiş. Biz sanatçılar sizlerin sayesinde buralardayız. İnşallah daha da güzel işlere imza atacağız, Sevgili başkanım Ahmet Aydın’a ve beraberinde gelen Sanatçı Kardeşlerimden Erdal Oğuz’a, Ercan Özkır’a, Kazım Basatlı’ya, sesine hayran olduğum Baki Kalaycıoğlu’na ve gazeteci arkadaşım Ercan Karakuş’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrası seyirciler Şevket Doğanla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2892
15.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın