Pass

Yeni kurulan Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği (AVRASYAM) Devrek Masalevi Restaurant’ta tanışma ve dayanışma gecesi düzenledi.

Geceye, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Çağdeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaycuma İlçe Emniyet Müdür Ömer Seyfi Paça, Çaycuma Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Çaycuma Melek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı, Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Çaycuma ADD Şube Başkanı Şeref Köktürk, Zonguldak İl Tarım Müdürü Necmi Çelik, Zonguldak Köy-Koop. Başkanı Bayram Cura, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

AVRASYAM Derneği Başkanı Cengiz Sarıcık altı ay önce yedi arkadaşı ile Gökçebey merkezli kurdukları derneğin amacını söyle anlatı; “ Gurbette yaşayan vatandaşlarımız memleketlerine geldiklerinde bir nebze olsun, kapısını çalıp çay içebilecekleri bir mekânları olsun istedik. Bölgemizde yaklaşık 600 bin yurt dışında yaşayan gurbetçimiz var. Bunların birinci e ikinci kuşaklarını artık memleketleri ile bağını kesme noktasına geldi. Gurbetçilerimizin izinlerinde memleketlerinde daha fazla kalıp esnafa ve çevresine katkısı olsun düşüncesi ile böyle bir dernek kurduk. Sizlerin de desteği ile çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Derneğimiz üye sistemi ile işleyecek olup Valiliğimizin bünyesinde bulunan Dernekler Daire Başkanlığı tarafından rutin denetimleri yapılıp, yönetim üyeleri üç yılda bir yeniden seçilecektir. Derneğimize 18 yaşını doldurmuş her Türk vatandaşı gibi yabancı uyruklu kişilerde üye olabilecektir. Her ye seçme ve seçilme hakkına sahiptir. Derneğimiz siyasi görüş olmayan ve başka kuruluşlarla bağlantısı olmayan bir dernektir. Sosyal medya hesabını da kurmuş bulunmaktayız. Bize destek veren tüm hemşerilerimize AVRASYAM ailesi olarak canı gönülden teşekküre eder, Gökçebey’de bulunan yönetim binamız ile lokalimize bekleriz.”

Derneği yönetim kurulu üyeleri ise şu şekilde tanıtıldı, Başkan Yardımcısı Mehmet Köktürk, Üyeler Bahri Kılıç, Serkan Kutucu, Olcay Kerçin, Nedim Yeşilnar, Erdem Hacıoğlu. Bölgede gurbetçileri bir çatı altında birleştirmeyi hedefleyen AVRASYAM’in Gökçebey’de kurulmasından memnuniyeti dile getiren Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; “Merkezi Gökçebey de olsa da bu akşam çevre ilçelerden gelen nezih insanların oluşturduğu bir ortam var. Bu ortamı sağlayan dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Bu kocaman ailenin her zaman yanında olacağız. Bölgedeki ilçe ve beldelerimiz kardeştir” diye konuştu.

Yemek sonrası davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3314
12.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın