Pass

Kaymakam Keçeli ve beraberindeki heyet Kısa bir süre önce genç yaşta kaza sonucu hayata gözlerini yuman Serdar Ata’nın evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi 10.ncu sınıf öğrencisi Serdar Ata Yıldırım geçtiğimiz günlerde Evin Balkonundan düşerek gencecik yaşında hayata gözlerini yummuştu. Genç Serdar’a, öğrenci arkadaşları, öğretmenleri, köylüleri ve Çaycuma’lılar tarafından büyük bir üzüntü yaşanmıştı.

Ailenin acılı günler geçirdiğini ve bu sebeple Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu lisesi müdürü İlker Okumuş vefat eden öğrenci Serdar Ata Yıldırım’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Serkan Keçeli, Yıldırım ailesine taziye ziyaretinde merhum Serdar Ata’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diledi. Kaymakam Keçeli; “Evladımız Serdar’a Allahtan rahmet diliyorum. Genç ölümleri daha da üzücü oluyor, genç ölümleri ailesini olduğu kadar herkesin içini yakıyor. Acınız acımızdır” dedi.

Kaymakam Keçeliyle ziyarette bulunan İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Taziye evinde Kur’an tilaveti yaparak aileye sabır duası yaptı.

Yıldırım ailesi ise kendilerine taziye dileklerini ileten Kaymakam Serkan Keçeli’ye, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e ve Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Okumuş’a taziye ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.

Haber: EKSPRES - ÖZEL HABER

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3213
10.12.2015



tesekürler
allah kabul etsin ayaklariniza saglik

Kimden: Misafir | Zaman: 10.12.2015 14:40

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
tesekurler
allah razi olsun rabim sizleri böyle acilarla sinamasin

Kimden: Misafir | Zaman: 10.12.2015 14:36

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın