Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), Akademik Yükselme ile Yayın, Bilim, Hizmet ve Öğrenci Ödülleri Töreni, Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Tören, Devlet Konservatuvarı Orkestrasının konseri ile başladı. Törende, Üniversitenin uluslararasılaşma çalışmalarını anlatan Bir Dünya Üniversitesi: BEÜ adlı kısa film gösterimi, profesör ve doçent kadrosuna atanan öğretim üyeleri akademik giysi töreni, yayın, bilim, hizmet ve öğrenci ödülleri töreni ile Üniversiteye hibe yolu ile maddi destek veren dernek ve özel teşebbüslere hizmet ödülleri töreni gerçekleştirildi.

BEÜ’nün yeni hizmete giren Sezai Karakoç Kültür Merkezinde, 9 Aralık Çarşamba günü düzenlenen törene Vali vekili Ahmet Karakaya, Tugay Komutan Vekili Kur. Alb. Kamil Günler, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Emniyet Müdür vekili Hasan Avcı, BEÜ Senatosu üyeleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı. Profesör ve doçent kadrosuna atanan öğretim üyelerinin aileleri de törene katıldı.

Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan orkestra eşliğinde seçkin eserlerden örnekler sunan solistler Öğr. Gör. Dilek Yüksel ve Öğr. Gör. Cemalettin Baydağ, salondakilere keyifli anlar yaşattı. Konser sonunda Rektör Özer, solistler Yüksel ve Baydağ’a teşekkür çiçeği vererek orkestrayı kutladı. Konserin ardından Bülent Ecevit Üniversitesinin son yıllarda hızla yükselen uluslararası başarı grafiğini anlatan kısa filmi beğeni ile izlendi.
Film gösteriminin ardından kürsüye gelen Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer BEÜ’nün son yıllarda sürdürdüğü gelişmeleri anlattığı konuşmasında, profesör ve doçent kadrolarına atanan, yayın, bilim, hizmet ödülü alan öğretim üyelerini; BEÜ’deki fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları birincilikle kazanan öğrencileri ve hizmet ödülü alan hayırseverleri kutladı.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, 2013 yılı Aralık ayından bugün dek BEÜ’de profesör kadrosuna atanan öğretim üyelerinin profesörlük belgelerini vererek, akademik giysilerini giydirdi. Doçent kadrosuna atanan öğretim üyelerinin akademik giysileri ise Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Halûk Güven ile Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak tarafından giydirildi.

Fen, Mühendislik, Sağlık ve Sosyal Bilimler alanlarında uluslararası indekslerde taranan bilimsel dergilerde 2013 ve 2014 takvim yılarında en çok yayın yapan öğretim üyelerinin yayın ödüllerini Vali vekili Ahmet Karakaya ve Tugay Komutan vekili Kur. Alb. Kemal Günler takdim etti. Tüm yoğun temposuna rağmen Mühendislik Bilimleri alanında yayın birincilik ödülü kazanan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, davetlilerin alkışları arasında ödülünü aldı.

BEÜ Bilim, Sanat ve Hizmet Ödülleri Yönergesi kapsamında Senatosu tarafından oy birliği ile Bilim Ödülüne layık görülen Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Baki Hazer ile hizmet ödülüne layık görülen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Selçuk Oruç’un ödüllerini Belediye Başkanı Akdemir takdim etti.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2015 yılında düzenlenen sınavlar sonunda Bülent Ecevit Üniversitesinin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını birincilikle kazanan öğrencilerin başarı belgeleri, Emniyet Müdür vekili Hasan Avcı tarafından takdim edildi.

Üniversiteye hibe yolu ile çeşitli katkılar sağlayan Kilimli Üniversite ve Yükseköğretimi Destekleme Derneği adına Rahmi Eş ve Seçil İnşaat adına Zeki Çolak’a hizmet ödüllerini Rektör Özer ve protokol üyeleri birlikte verdiler.
Törenin sonunda davetliler fuayede düzenlenen kokteyle katıldılar.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2170
10.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın