Pass

Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri Fadile Uyan, Aysun Yurtöz, Ayla Kalaycı ve Semra Özyurt, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam’ı Makamında ziyaret ettiler.

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam’a hizmet ve çalışmalarından ötürü teşekkür eden Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri adına konuşan başkan vekili Av Fadile Uyan;’‘Tek bir amacımız var oda daha güzel bir Çaycuma için çok çalışmaktır. Bunun için belediye olarak gerek Kent Konseyimize gerekse Kadın Meclisimize gereken imkân ve yardımları yapacağınızdan hiç şüphemiz yok.

Kadın Meclisi olarak İlçemizde yaşayan tüm kadınların ilçenin sosyal dinamiklerine katılım noktasında bilinçlendirilmesi amacıyla Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak birçok faaliyeti hayata geçirmeye hazırlanıyoruz.

Kadın meclisimizin kuruluş amacı Çaycuma’da yaşayan kadınların sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri getirmek olacak. Kadın Meclisi olarak özellikle gençlerin, kadınların ve engellilerin hayat standardını artıracak çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Üretilen her proje bizim için değerlidir. Bunun yanı sıra her evden her aileden bir kadına bir anneye bir kardeşe ulaşmayı planlıyoruz ve bu sayede ise yapmış olduğumuz projeler ile Çaycuma’nın geneline ulaşmayı hedefliyoruz. Öncelikli hedeflerimizden biride İlçede yaşayan kadınları olumlu yönde etkileyecek, farklı ilçelere örnek teşkil edebilecek projeler hazırlamaktır. Toplumun temelini oluşturan ailede, anne sorumluluğunu üstlenme önemini anlamak ve anlatmak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu ilkeden taviz vermeden bu dönemde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Kent Konseyi Kadın Meclisimiz ilçe genelinde ve Beldemizdeki sivil toplum örgütleri ile örgütsüz kadınları bir çatı altında toplayıcı güçlü bir birliktelik sağlayacaktır. Kendilerine çalışmalarında her türlü desteği sağlamayı düşünüyoruz, Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Aile eğitiminin ilk hedefiniz olması bu konseyin Çaycuma ilçemize ve Perşembe beldemize ne kadar faydalı olacağını göstermektedir. Kadınlarımızın önemi toplumumuzda büyük bir öneme sahip. Kadına verdiğimiz değeri göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar geçen süre zarfına baktığımız zaman bunu açıkça görüyoruz.  Toplumda kadına ve aile yapısına ne kadar önem verdiğimiz ortadadır. Kadınların toplumsal yaşamda üretim, iş, siyaset, kültür ve sanat gibi alanlarında söz sahibi olmasının en önemli aracı Kadın Meclisleri ve çalışma gruplarıdır.” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2798
09.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın