Pass

Ahyar Değişim Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri 03 Nisan 2016 tarihinde tüm Türkiye'ye ve yedi kıtada yapılacak olan " Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları - 4 Hadis Konulu Bilgi Yarışması" tanıtım ve bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bu çerçevede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'e, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu'na ve ilçemizdeki bazı esnaflara yapılan ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Yüzlü tarafından yarışmaya konu olan kitap hediye edildi, bilgi aktarıldı ve destek talebinde bulunuldu.

İlgili yarışma duyuruları çerçevesinde dernek binasında kahvaltılı bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Kahvaltıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ercan Kahya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Atlı, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, KYK Çaycuma Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ersoy Salman, Diyanet - Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Diva-Sen İlçe Başkanı Yusuf Bayhan, Diyanet Vakıf - Sen İlçe Başkanı Nihat Bozacı, Zonguldak Sosyal Gelişim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Nebioğlu Ekonomik ve Sosyal Gelişim Derneği Başkanı Tekin Verim, Çaycuma Din Görevliler Derneği Başkanı Emin Berber, Mazlum - Der Bşk Yrd. Recep Karagöz, Ereğli Sağlıklı Yaşam ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri, Din Görevlileri, bazı ilçe esnafı gibi seçkin davetliler katıldı.

Ahyar Değişim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muhittin Yüzlü bu yıl dördüncü yapılacak olan " Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları - 4 Hadis Konulu Bilgi Yarışması’nın Çaycuma'da dernekleri tarafından gerçekleştirileceğini, yarışmanın A Kategorisi (14yaş altı );B Kategorisi ( 14-19 yaş),C Kategorisi ( 19 yaş üstü ),D Kategorisi ( İhtisas grubu ),E Kategorisi ( Tüm Türkiye her yaş grubu online ) ve F Kategorisi ( Tüm dünya her yaş grubu) olarak Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Emin Özafşar tarafından hazırlanan "Riyazü's - Salihinden 1001 Hadis Seçkisi "isimli kitaptan çoktan seçmeli test usulü bilgi yarışması şeklinde 3 Nisan 2016 pazar günü saat 10:00 da tüm dünyada ve Çaycuma'da belirlenen okullarda gerçekleşeceğini ifade etti.Yarışma merkezi ödülleri olarak A,B,C,D Kategorilerinin birincilerine iki umre ve 2500 TL,ikincilere bir umre ve 1500 TL, üçüncülere bir umre ve 500 TL ;dördüncüden onuncuya kadar Samsung Galaxy Tab S2 T 710 32 GB 8.0" yanı sıra A,B,C Kategorileri için; birincilere 1000 TL, ikincilere 750 TL ve üçüncülere de 500 TL il ödülleri olduğunu belirtti.

Yarışma ile ilgili detaylı bilginin www. ufkayolculuk.com adresinden öğrenilebileceği ifade edildi. Kahvaltıya katılan davetlilerden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu yaptıkları konuşmalarda böyle bir yarışmanın insanlarımızı, özellikle de genç neslimizi dinimizin sahih kaynaklarına ve okumaya, bilinç ve kimlik edinimine çok büyük katkısı olacağını, organizasyon heyetini tebrik ederek her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2547
09.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın