Pass

Mobilya sektörünün lider kuruluşu İstikbal’in geleneksel olarak düzenlediği ‘İstikbal Bayiler Toplantısı’ bu yıl Antalya’da gerçekleşti. İstikbal’in tüm dünya bayilerinin Antalya Otel’de bir araya geldiği toplantıda İstikbal’in geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği performans ve 2016 yılı hedefleri masaya yatırıldı.

Boydak; “Hep birlikte İstikbal’i daha ileri taşıyacağız”

Mobilya sektörünün öncü markası İstikbal çatısı altında bugün bir ilki yaşadıklarını belirten Boydak Holding yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ”İstikbal adına tüm dünyadan paydaşlarımız ile toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de olduğu gibi var olduğumuz diğer ülkelerde de İstikbal’e gönül veren kişiler ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte el ele vererek İstikbal’i daha ileriye taşıyacağımızı burada daha net görebiliyorum” dedi.

İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ilk defa düzenlenen en eski bayii Onur ödülü için, Şimdi size Türkiye’nin en eski Bayii olan Yaşar-Talat Yurtbay Mağazamızı ve rahmetle andığımız Talat Yurtbay abimizi tanıtıyorum diyerek Dev ekranda Yurtbay Mağazaları ve Talat Yurtbay’ın resmini yayınladılar.

Toplantıya katılan Talat-Yaşar Yurtbay mağazalarının sahibi Yaşar Yurtbay Toplantıda oldukça duygulu anlar yaşadı.

Yurtbay; “Benim için gerçekten çok büyük sürpriz oldu, böylesine büyük bir salonda mağazamızın resmi ve Rahmetli Babamın resmedileceğini bilmiyordum. Çok duygulandım İstikbal Mağazaları sahibi ve yönetim kurulu başkanı Sayın Hacı Boydak’a teşekkür ediyorum. İlk defa yapılan En eski bayii Onur ödülü olan plaketi Yönetim Kurulu başkanından aldım. Yarım asırlık ticari hayatımızda aldığım en güzel ödüldü. İstikbal mağazaları olarak ilk kez düzenlenen bir ödülü almanın heyecanını yaşadım” dedi.

Geleneksel bayi buluşmasında iş hedeflerinin ve yeni ürünlerin paylaşılmasının yanı sıra gala yemeğinde katılımcılar Türkiye’nin Ünlü sanatçıları ile keyifli dakikalar yaşadı.

Haber: EKSPRES - ÖZEL HABER


Haber Okunma Sayısı : 3536
08.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın