Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisini belirlemek için 07.12.2015 Pazartesi günü Çaycuma Öğretmen evinde seçim yapıldı.

Memur-Sen il başkanı Kamuran Aşkar’ın başkanlığında gerçekleşen seçimde Başkanlık için Diyanet-Sen Çaycuma İlçe temsilcisi Kenan Tunç ve Eğitim-Bir-Sen İlçe temsilcisi Ersoy Salman aday oldu. 6 bileşen sendika temsilcisinin oy kullandığı seçim sonucunda Diyanet-Sen Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç, seçimi kazanarak Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı oldu. Memur-Sen ilçe başkanı Kenan Tunç, seçimin ardından bir teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi:

“Memur-Sen Çaycuma ilçe temsilciliği için yapılan seçim sonucunda teveccüh gösterip beni Başkanlığa layık gören bütün sendika başkanlarıma ve demokratik bir şekilde aday olan Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanımız sevgili Ersoy Salman kardeşime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her zamanki bilge kişiliği ile bu seçimin en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayan kadim dostum, Memur-Sen il başkanımız sayın Kamuran Aşkar’a, Eğitim-Bir-Sen şube Başkanımız Sayın Sadettin Dede’ye, Bem-Bir-Sen il başkanımız sayın Veysel Özkan’a ve Eğitim-Bir-Sen eski ilçe başkanımız sayın İhsan Günay’a çok teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren Memur-Sen adına Çaycuma’da yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönemde Çaycuma’daki Memur-Sen’e bağlı bütün sendikalarımızla koordineli bir şekilde ve daha çok bir araya gelerek “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” ve 1 milyon üye hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu sevdaya gönül veren bütün arkadaşlarımı, kardeşlerimi Memur-Sen çatısı altında toplanmaya ve büyük Türkiye davasının büyüme çıtasını hep beraber daha yüksek zirvelere çıkarmaya davet ediyorum.

Bu sonucun başta büyük Memur-Sen ailesi olmak üzere Çaycuma’mıza, Zonguldak’ımıza ve bütün milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bize verilen bu ulvi görevde yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 


Haber Okunma Sayısı : 2102
08.12.2015



hayırlı olsun
Artık daha fazla piyasada olur arasırada göreve gelir herhalde

Kimden: Misafir | Zaman: 9.12.2015 19:17

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın