Pass

Bir süredir devam eden “Çaycuma Sabah namazında buluşuyor” etkinliği kapsamında düzenlenen sabah namazı buluşması bu Pazar Yeşiltepe camiinde idi ve Yeşiltepeliler sabah namazı için camiye akın ettiler.

Pazar günü sabah namazı buluşması Yeşiltepe Mahallesi camiinde gerçekleştirildi. Burada yapılan sabah namazı buluşması etkinliğine İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yanısıra Çok sayıda değişik köy ve mahalleden gelen Cemaat katıldı. Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun kıldırdığı sabah namazının tesbihat ve duasını da İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu yaptı. Daha sonra cemaatle yapılan kahvaltıda bir süre dini sohbette bulunuldu

İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu sabah namazının ardından yapılan tesbihat ve dualardan sonra cemaate kısa bir konuşma yaparak “ sabahın seher vakti Rabbimiz ile buluşmak üzere camiyi doldurduğunuzu görmekten son derece mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun. Emeği geçenleri tebrik ediyorum’ diyerek bir ayet ve bir hadisi şerifin meal ve tefsirini cemaate anlattı. Ardından Müftü Arcaklıoğlu tarafından yapılan duaya cemaat hep birlikte coşkulu bir şekilde âmin diyerek eşlik ettiler. Duanın ardından sabah namazı için camiye gelen bütün cemaate kahvaltı ikram edildi.Kahvaltı ikramında bulunan mahalle halkı bayan cemaatine teşekkür eden ilçe müftüsü, sabah namazı gezmelerimiz devam edeceğini bildirdi.

Çaycuma ilçe merkezden Yeşiltepe mahallesine gelen cemaatin bir bölümü Nihat Kantarcı caddesinde bulunan Ahmet Kartal’a ait mekânda kahvaltı hazırlayıp ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlunu davet etti, daveti kırmayıp çay ocağında çay simit yiyerek ikinci bir kahvaltı yapan cemaat Müftü Arcaklıoğlu’na teşekkür etti. İlçe müftüsü Arcaklıoğlu’da Kahvaltı ikramında bulunan Yeşiltepe mahalle muhtarı Ender Çelik, İlyas Özçelik ve işletme sahibi Ahmet Kartal’a teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2888
07.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın