Pass

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 10. Genel Kurulu yapıldı. Kurulda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, “2002 yılında olduğu gibi MHP, AK Parti’nin iktidar olması yönünde yol açmıştır. MHP yan çizmiştir ve AKP tekrardan iktidar olmuştur” dedi. 

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı 10. Genel Kurulu’unda konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu MHP’yi eleştirdi. 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimlerini değerlendiren CHP'li vekil Şerafettin Turpçu, “Uzun yıllardır ilk defa ön seçim yaşadık. 7 binin üzerinde partilimiz bu seçimlere katıldı ve belli bir sıralama yaptı. 26 arkadaşımız aday adayı oldu ve partimizde müthiş bir enerji ortaya çıktı. Bu hareketlenen üyeler genel seçimlerde de partimiz için çalışacaklar diye düşündük ama bunun olmadığını gördük ve seçim çalışmalarında az arkadaşlarımızla birlikte mücadele ettik. Bu çalışmalarda destek veren özellikle kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerin örgütlenmeleriyle ilgili gereken çalışmalar yapılamamış. Bundan dolayı tüm ilçelerimizde gençlerle ilgili sıkıntılarımız var. 2002 yılında olduğu gibi MHP, AKP’nin iktidar olması yönünde yol açmıştır. MHP yan çizmiştir ve AKP tekrardan iktidar olmuştur. Sorunlarımızın tamamı olduğu gibi ortada” dedi.

TURPÇU: ”SEÇİMLERDEN YENİLGİYLE ÇIKTIK”
Seçimlerden yenilgiyle çıktıklarını ifade eden Turpçu, “Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Zonguldak’ın sorunları da ortada duruyor. Uzun zamandır örgütte çalışmama rağmen, ön seçim olmadığı için aday adaylığının önüne geçememiştim. Örgütten geliyorum ve sizlerin teveccühü halkımızın oyuyla milletvekili oldum. Örgüt olmazsa hiçbir şey olmaz. Nereye seçilirsek seçilelim örgütün emrinde olmalıyız. Üye yapımız şeffaf değil. Yıllarımızı boşa geçirmedik. Laf söyleyecekler önce aynaya bakacaklar. Partimiz seçimlerden yenilgiyle çıkmıştır. Zonguldak’ta da yapımızı biliyoruz. Üyelerimizin 3’te biri ya Zonguldak’ı terk ettiler ya da nerede oldukları bilinmiyor. Bunları bir an önce çözmemiz gerektiğine inanıyorum ve taraflara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: İHA

 


Haber Okunma Sayısı : 2346
07.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın