Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır Çaycuma ilçe teşkilatını ziyaret ederek muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Özbakır’ı ilçe binasında İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan, Muhtarlar derneği Başkan'ı Ekrem Çelen, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili karşıladı.

Seçimlerden sonra milletvekillerinin fırsat buldukça arazi ziyaretlerine devam etiklerini ifade eden İlçe başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Vekillerimiz sıkıntıları ilçeleri tek tek ziyaret ederek dinliyorlar. Zaten partimizin farkı budur. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi aynı şekilde çalışmaları devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün ilçemizin pazarı olduğu için teşkilatımızın kalabalık olmasından dolayı Sayın Özbakır sorunları dinleyip çözüm noktasında yardımcı olacak” diye konuştu. Zaman zaman parti teşkilatlılarını ziyarete edeceklerini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır şunları söyledi; “Karşılıklı sohbet edip, dileklerimizi iletip sorunları çözmeye çalışacağız. Teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bizleri destekleyenlere nankörlük etmedik. Şimdi ihtiyaçları yerinde görüp, yerinde dinleyip, bizlere ulaşamayan insanlarla bir araya gelerek problemleri çözmeye çalışacağız. Bildiğiniz gibi hükümet kuruldu. Bakanlıkların oturmasını bekliyoruz. Bakanlık kadrolarında belki değişmeler olabilir. Ondan sonra biz 3 vekil ilimizin sorunları için uğraş vereceğiz. Girişimlerimize devam edeceğiz”.


Haber Okunma Sayısı : 2616
04.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın