Pass

Ak parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Madenciliğin dünyanın en zor mesleklerinden birisi olduğuna dikkat çeken Çolakoğlu, Türkiye’nin yer altı zenginlikleri bakımından dünyanın önde gelen ülkelerinden olduğunu belirtti. Çolakoğlu, “Yeraltı zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden birisi olan ülkemiz, bu anlamda çok önemli bir ekonomik potansiyele sahiptir. Uluslararası platformda büyük bir öneme sahip olan Kömür madeninin büyük bir rezervinin, Kömürün başkenti Zonguldak’ımızda bulunması, Çaycuma ilçemize de ayrı bir itibar kazandırmaktadır. Şüphe yok ki alın teri dökerek, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan vefakâr ve cefakâr madencilerimiz, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak etmektedirler. Dünyanın en zor işini yerine getirmeye çalışırken bu uğurda yaşamını yitiren maden işçilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, tüm madenci kardeşlerimizin ’Dünya Madenciler Gününü’ kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Okunma Sayısı : 2445
04.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın