Pass

Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

Başkan Aydoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, engelli olmanın bir tercih olmadığını ve her insanın da potansiyel bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

“Tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engellilik durumu, yalnızca engelli insanların karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla bütün toplumu yakından ilgilendiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımızı engelsiz vatandaşlar gibi topluma kazandırmak, kimseye muhtaç olmadan kendi başlarına yaşayabilmelerini sağlamak başta biz idareciler olmak üzere tüm toplumun insanlık görevidir. Engelli olmak bir tercih değildir. Engelli olmak bir noksanlık da değildir. Yaşayan her insan hayat süreci içerisinde engelli olabilir. Önemli olan hepimizin bir gün engelli olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, engelli kardeşlerimizin günlük yaşantılarında hayatlarını kolaylaştıracak tedbirleri almaktır. Engelli vatandaşların diğer toplum bireyleri gibi engelsiz bir hayat yaşamaları için çaba sarf etmeliyiz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2041
03.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın