Pass

Diyanet-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Ankara’da yapıldı. Zonguldak Şube Başkan Yardımcısı ve Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç, Ankara Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirilen ve kendilerinin de katıldığı bu büyük buluşmayı değerlendiren bir yazı yazdı.

Kenan Tunç, toplantının ardından kaleme aldığı bu değerlendirme yazısında şunları söyledi: “01.12.2015 – 02.12.2015 tarihlerinde Diyanet-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına biz de Zonguldak şube yönetimi olarak iştirak ettik.

İki günlük Ankara Mesaimizi Allah’a şükürler olsun yoğun çalışmalarla tamamladık. Şube başkan ve yönetimlerinden oluşan yaklaşık 700 inanmış gönüllerle bir araya gelip muhteşem birliğimizi Ankara’dan bütün dünyaya yansıttık.

Bu büyük buluşmada özlük, ekonomik ve sosyal haklardaki kazanımları öğrenmek bir yana bizim için en büyük kazanım büyük dava erleriyle bir araya gelebilmektir.

Bizim için en büyük kazanım, Allah ve Resulünün davasını en mükemmel şekilde yaşamaya çalışan savunan adam ve Terörist İsrail’e Wan Minute deme cesaretini gösteren ve bundan dolayı Alem-i İslamın gönlünde taht kuran milletin adamıyla aynı duyguları paylaşmak ve onların yolunda olabilmektir.

En büyük kazanım ” Arkadaş, yolun savunan adamların yoluysa, yolun 28 şubatlarda ezilen kardeşlerinin yoluysa, yolun Akif İnan’ların, Erdem Beyazıt’ların yoluysa, kalbim sizinle deyip başka yerlere üye desteği vermeyi bırak, bize kalbin değil, sayıma girmesi için üyeliğin, yani kalıbın lazım” anlamında mesajlar veren yiğitleri dinlemektir.

Bu toplantıda bizim için en büyük kazanım; cennet vatanın her köşesinde Ezan sesleriyle nöbet tutan ve dinin temeli olan şehadetleriyle semaları inleten yiğitlerle yan yana, göz göze gelmek ve el ele, omuz omuza verip mazlum coğrafyaların ve gözü yaşlı mazlumların ümidi olmaktır. 

Ankara’da nice güzel insanlar gördük iki gün içinde. Konyalı Ali’yle Adanalı Veysel’i, Erzincanlı Zakir’le Diyarbakırlı Ömer’i, Karabüklü Fazlı ile Antepli Yüksel’i, Bartınlı Metin’le Batmanlı Hamit’i, Rize’li Harun’u Şırnaklı Süleyman’ı, Samsunlu Yakub ile İstanbullu Ruhani’yi, Onur’u, İzmirli İbrahim’le Van’lı Nurullah’ı Ankaralı Zeki’yi, Balıkesirli İsmail’i, Kayseri’li İrfan’ı, Urfalı Mehmed’i ve bayrağına sevdalı daha nice yiğitleri gördük. Her birinin sevdası Anadolu ve Türkiye olan kahramanları, üstadları gördük Ankara’da…

Onlar, ümitsiz kafaların, ” Bir çiçekle bahar mı gelirmiş hoca, bırak bu siyaseti, dünyayı sen mi kurtaracaksın” diyenlere “Efendi efendi, bir çiçekle bahar gelmez ama unutma ki her bahar bir çiçekle başlar” diyen ve bütün ömrünü Ümmet-i Muhammed’e adayan savunan adama her daim fatiha okuyan ve onun yolunda olmakla iftihar eden kahramanlardır..

Onlar, bu aziz milletin istiklal ve istikbali için kim var dendiği zaman sağına ve soluna bakmadan herkesten önce biz varız diyebilecek ağzı dualı yiğitlerdir…

Onlar, “Her eylem yeniden diriltir beni” diyen büyük dava adamı Mehmet Akif İnan’ın ve “ Bu memlekette hiç kimse dinimizi ve din görevlilerimizi küçük düşüremez. Din düşmanlarına karşı sessiz kalmamak ve Din gönüllülerinin hak ve hukukunu savunmak için mutlaka sendikalaşmalıyız” deyip dünya tarihinde ilk defa Din Görevlileri Sendikasını kuran ve bu gururla yıldızlaşan, büyük dava adamı Ahmet Yıldız’ların izinde asrın hareket ve aksiyon liderleridir.

Onlar, simaları yıldızlar gibi parıldayan Memur-Sen’li, Diyanet-Sen’li Din Gönüllüsü kahramanlardır. Onlarla beraber olmak ve onlardan biri olmakla gurur duyuyoruz. Bundan daha güzel hangi kazanım olabilir?

İşte en büyük kazanım böyle muhteşem bir camiada bir damla olabilmektir. Bize bu kazanımı lütfeden yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun…

SAVUNAN ADAM’dan öğrendiğimiz ve kulaklarımıza küpe olan bir sözle bitirmek istiyorum:

“HAKSIZ BİR DAVADA ZİRVE OLMAKTANSA HAKLI BİR DAVADA ZERRE OLMAYI TERCİH EDERİM”

Böyle güzel bir organizeden dolayı Diyanet-Sen Genel Başkanımız sayın Mehmet Bayraktutar’a, sayın Genel Başkan Yardımcılarımıza, soğuk kış şartlarına rağmen böyle güzel bir organizeye teşrif eden bütün değerli başkan ve kıymetli başkan yardımcısı kardeşlerimize ve Genel Merkez çalışanlarımızın vefakar emekçilerine şükranlarımızı arz ederiz.

Bu büyük davaya gönül veren yiğitlere binlerce selam olsun…”


Haber Okunma Sayısı : 2011
03.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın