Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak partisinin Çaycuma İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

1 Kasım seçim döneminde vaktinin çoğunu Çaycuma’da geçirdiğini belirten Akın Kaymak; “ Yaklaşık 8 ay fiil olarak sahalardayız. Ne mutlu ki ben bu zamanın önemli bir kısmını Çaycuma’da sizlerle geçirdim. Hep beraber köyde kentte beraberdik. Bu çalışmalardan kendi adıma büyük bir memnuniyet ve sizlerle çalışmaktan büyük onur duydum. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Gönüllülüğü ve aktiviteyi beraber gördük. İnanın bu işler sadece partili olma güdüsüyle yapılacak işler değil. Bu davaya ve bu partinin savunduğu ideallere hizmet aşkıyla yapılabilecek şeyler bunlar. Hiç kimse partili olmak adına böyle bir performans sergileyemez. Bu tamamen bu insanın gönlünden ve kalbinden geçen dürtüyle olan bir şeydir. Bütün AK Partili gönülleri bir olduk beraber olduk inandık ve Allah’ın izniyle sonuca ulaştık.7 Haziranı yaşadık belki biraz üzüldük, ama hiç demorilize olmadık daha fazla heyecanla şevkle 1 Kasım’a yüklendik çok güzel bir başarının altına he birlikte imza attık. Sizlere teşekkür etmek için kelam bulamıyorum. Sadece sizlere minnettarım” diye konuştu.

İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu seçim döneminde Akın Kaymak’ın enerjisinin teşkilata yansıdığını söyleyerek; “ Amacımız milletvekillerimizin hepsinin meclise göndermekti. Ancak Sayın kaymak bizim gönlümüzde vekilimizdir. İnşallah bundan sonra daha iyi mevki ve makamlarda olacaktır. Ne kadar iyi niyetli ve gayretli olduğunu biliyoruz. Akın Beye seçimde fazla yüklendik. Ancak bu gönül işidir. Oylarımızın yükselmesinde onunda payı vardır. Her kadememiz aktif bir şekilde çalıştı. Tek başına iktidarın ne kadar önemli olduğunu basından da takip ediyoruz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2693
01.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın