Pass

Çaycuma Müftülüğü tarafından başlatılan ve 5 hafta süren "Ezanı Güzel okuma ve Musiki Kursu" 26 Kasım 2015 tarihinde yapılan mini program ve belge takdimi ile sona erdi.

Bakacakkadı İlçesinde bulunan Köfteci Selami tesislerinde yapılan programda Kursu veren Kadir GÜNEY selamlama konuşması sonrası iki hocamızın birlikte okuduğu hicaz makamında çift ezanla başladı.

Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da “Bu güzel programa katılan Devrek Müftümüz Mahmut Çakır, Çaycuma Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir, Perşembe Karakol Komutanı Kd. Bşçvş. Remzi Yiğit, Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu Müdürümüz İhsan Günay, Devrek Müftülüğü Şube Müdürümüz Kadir Baltacı ve Şube Müdürümüz Erdal Oruçoğlu ile bu kursu veren Kadir Güney hocamıza, başarı ile bu hizmet içi eğitim kursunu tamamlayan tüm Kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Hizmet içi kurslarımız düzenli ve programlı şekilde devam edecektir” dedi.

İlahiler ve bir kaside sonrası kursa katılım belgeleri takdim edildi.


Haber Okunma Sayısı : 3376
26.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın